jom click!!

Tuesday, March 9, 2010

Tokba's Birthday - Tony Roma's
















ribs n potato skin je yg sempat di snap, pastu camera man pon join mama skali. ;p

last nite we all calebrate beday tokba di Tony Roma's Gardens... tokba sgt suka ribs, x kisah g makan mana2, chillis ke, victoria ke, x kisah la mesti order ribs.. n oleh kerana Tony Roma's mmg special in Ribs, kali ni calebrate beday tokba kat sni plak ;).. ribs we all order 3 pinggan besar, chicken sepinggan besar, potatoes skin 2 pinggan besar, coleslaw, fresh salad, mashed potatoes n fries.. n variety of drinks.... blurb! kenyang. hehehe.

habis mamam, cake smpai n we all ramai2 nyanyi lagu birthday to tokba tahen masa untuk bg hadiah.. mommy, daddy n zara belikan tokba limited edition Tommy Hilfiger shirt, ayahngah n cikngah-briefcase Ralph Lauren, ayahnda-GAP collar shirt, Mayaya- Cotton on t-shirt, ciksu-GAP.

dah abis sume we all pon balik.. ;) happy beday tokba syg!
Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

CatlinaFly said...

esntnye celebrate besday n makan2 ni..hmm..besday e-ein nak makan kat ne ek...:)

Aleyn said...

Meriahnyer birthday Bash.....like it...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥