jom click!!

Tuesday, December 7, 2010

Melawat Zoo Negara



Salam Maal hijrah.. ;)
harini daddy ngan mommy cuti, so we decided untuk bawak scha jalan2..
hari ni aktiviti nya ke Zoo negara..
smpai kat sana scha excited teramat sbb kat depan pintu dah nampak elephant besar..
and surprisingly scha sebut dgn betul, x pelat2 pon, hehe smpai kat sana terus tgk animal show..
tgk sea lion in action... tetibe scha ckp dgn kuatnya..."mommy, o my god! sea lion mandi apool??" smbil tutup mulut dia.. hahaha excited sgt tgk sea lion berenang2.. huhuhu..

pastu naik yg mcm train tu pusing2 baru jalan kaki.. she's super duper happy tgk all the animals..dlm 3 jam kat dlm tu we all pun balik, masuk je car scha terus tdo. keletihan ;)
Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

Haris Zuhaina said...

myra, spare tyre kat depan dah ilang lah....
Buat sit-up ka? mai pinjam petua, leh???

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥