jom click!!

Friday, November 14, 2008

37 weeks old

Tadi g az zahrah... since last month da start check-up dua kali seminggu.. and start from this month, once a week plak kene pegi.. hehehe pokai la mummy sayang!... skali visit da seratus lebey.... tapi takpe, mummy ngan daddy puas ati ngan consultation ngan service kat az-zahrah.. so.. takpe la berbelanja lebey sikit untuk kesihatan baby mummy ni kan...

tadi wat ultrasound, baby mummy ni da 3kg, doc buat details scan, otak, tempurung kepala, tulang blakang, perut, usus semuanya sihat & normal... alhamdulillah... mummy ngan daddy tak putus2 hari hari doakan supaya baby zara mummy ni sihat sempurna... tadi mase scan doc nampak muka baby mummy ni.. doc cakap..." comelnya dia..." hehehe...and doc jugak cakap yg baby mummyni active sesangat.. x dok diam langsung sampai doc nk ukur2 dia pun susah... asik gerak2 jerk... baby nak kua ekk.. asik gerak2 jerk..

mummy sihat jerk.. semua normal... sakit sikit2 tu ade la.. tapi tak la macam preggie mummy yg lain.. alhamdulillah... semuanya berjalan dgn lancar setakat ni... harap harapnya sampai mummy lahirkan zara nanti semuanya lancar...

huhu.. daddy da x sabar tunggu zara kua tau!.. ari2 dok tanya mummy, "arini ade rase sakit nk bersalin tak? bile nak sakit ni? tak sabar nk buli zara ni..." adeke daddy ni... buli zara yang dia ingat.. hehehe... we love you so much baby zara!!.. arini baby zara da 37 minggu.. 3 weeks to go...
tak sabarnya!... mummy ngan daddy tunggu zara ye sayang.. kua cepat cepat ekk...
mwahhhhh kat anak mummy nih...

4 comments:

-LaDy rAzOr- said...

alololo.....shomeynyer baby zara gerak2 dlm womb mummy dier...
lom kuar lg, aunty nofa dah tau baby zara shomey!
ekekekee.....terrer kan aunty nofa!

Mea Myra said...

hehehe... amin... mummy baby zara pun doakan baby zara kua nanti shomey shomey... =) kekeke
aunty nofa mmg terer.. nanti mummy zara bagik adiah ekk..=p

-LaDy rAzOr- said...

"ekekeke.....
adiah yg best2 tau!"
;-D

~andy yg ckp...bkn mummy...

*wink*

Mea Myra said...

alalala... siap demand lagik.. kekeke *pandai ekk mummy baby andy nih ajo baby andy demand demand... kekekeke =p mwah mwah kt baby andy cyg..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥