jom click!!

Friday, November 28, 2008

Alhamdulillah.... baby ok..

Alhamdulillah... panjang aku berdoa malam tadi... sebelum pukul 4.00pm semalam (khamis), hati aku tak tenteram langsung.. tido pun langsung x boleh bila mengingatkan yang hari khamis doctor nak buat detail scan.. ujian untuk pastikan baby dalam kandungan aku ni benar benar sihat...
tak henti2 aku berdoa siang dan malam.. mengharapkan yang terbaik untuk anak aku...
dan alhamdulillah.. Allah maha besar... selepas detail scan, aku mampu menarik nafas lega.. dari hasil penelitian doctor, dia yakin anak aku normal sepenuhnya.. dortor cakap.. "kita dah usaha yang terbaik, dan sekarang kite berserah pada takdir.. kita doakan yang terbaik dan semoga semuanya selamat sempurna".... Ya Allah.. semoga Kau perkenankan permintaan ku... Amin..
next checkup will be on Nov,29...

2 comments:

-LaDy rAzOr- said...

insyaALLAH semuanyer selamat, my dear....
there's nothing to worry about, everything is going fine, insyaALLAH.....

Mea Myra said...

mudah mudahan semuanya selamat... aminn.. thanks sayang for all ur support!.. mwahhh

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥