jom click!!

Thursday, May 28, 2009

contest seiras wajah

contest seiras wajah.. gambar ni gambar yang paling me suke.. kami berdua nampak sangat bulat.. huhuhu.. mata bolat, pipi bolat, idung bolat, kepala bolat, tangan pun bolat.. hehehe..
love you baby zara!.

**Nama anak : Zara Iris Delisha
**Tarikh melahirkannya :01 December 2008
**Apa persamaan kamu dan anak :
Persamaan dari segi fizikal adalah sama memiliki mata yang bolat ;) dan pipi yang bolat .. hehehe
Persamaan dari segi perangai, dedua suke bully daddy , we all x bley tengok daddy dok diam.. hahaha like me, asal daddy dok diam je meati bunyi.." be tolong ni jap".. huhu lalu en hubby pun kene le tolong.. as for zara plak : suke usha2 daddy dari jauh, bile daddy dtg dekat siap la dier punya teletah adeeee je nk ngusik daddy dia. n kami dedua suke tgk cartoon. satu hari ngadap cartoon sesame pon x pe... n we love to jalan2.. x kisah la jalan kat mane pon..janji jalan2.. hehehe.

**Kenangan plg manis antara kamu dan si anak : Kenangan paling manis bila kali pertama mata mommy bertemu ngan mata zara.... zara lahir melalui kaedah ceaser n yg bestnya mase ceaser ni mommy sedar so lepas je doc tarik zara kua dr perut mommy, doc terus bawa zara jumpe mommy. n part yg paling best bila doc letak je zara kat depan muka mommy mata zara bulat2 pandang mommy, seolah2 zara tau yang mommy ni mommy zara... saat tu mommy takan lupa sampai bila2.. mommy lah org yang paling gembira hari tu... 1st december 2008, hari yang paling bermakna untuk mommy dan zara..

2 comments:

yOkOyOpOyO said...

part kenangan manis tuh so touching laa... huhuh saat melahirkan tuh takkan dapat kita lupa kan myra kan?

Mea Myra said...

yezzzaaa.. betul... part lain boleh ulang.. mcm p becuti ke, jalan2 ke.. tapi part melahirkan baby kita sniri mmg x dapat diulang.. hanya mama kepada baby tu je yg tau betapa indahnye perasaan tu.. hopefully smpai bila2 pun kita takan lupa perasaan yg indah itu.. huhu

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥