jom click!!

Tuesday, May 12, 2009

Zara 5 month injection


may 11.... bawak zara p inject.. mama teman sekali.. punya la lame tunggu ade la dekat sejam lebih kot.. so lepas penat lelah menunggu.. akhirnya no giliran zara keluar kat tv besar tuh.. huhu. doc timbang zara.. 7.2kg.. semangat anak mommy nih.. doc baringkan zara n inject her.. amazingly zara sikit pon x nanges.. cume dier wat muke pelik.. kekeke.. shayang dier.. then aku tanye doc bleh tak sunatkan sekali sbb zara x sunat lagik.. dah 5 bulan nih.. doc ckp boleh...
aku punya la berderai darah tgk gunting, kapas, ngan ubat kuning tuh.. doc sapu ubat kuning tu then terus gunting.. MasyaAllah.. demi Allah aku rase nak menangis je mase tu.. sebak sgt..zara ade bunyi nanges2 sikit sikit dua tiga kali pastu doc tampalkan kapasthen pakaikan pampers balik.. aku terus dukung zara... dan mase ni zara dah x nanges... kuatnye anak mommy ni... dlm kete on d way balik zara tdo... then mama ckp nk singgah econsave memandangkan zara ok je.. so aku ingat nk lepak dlm kete je.. sampai je parking zara da bangun.. pastu gelak2.. huhu so aku pon ikot je la mama masuk econsave... n sampaila ke malam zara ok je, takde pun nangis ke ape.. mase nk mandikan zara td aku punya la risau takut dia pedih kene air.. tapi dia releks je.. siap main2 air lagi.. zara .. zara.. anak mommy ni kuat orangnye... sayang dier..

2 comments:

yOkOyOpOyO said...

adui... i'm not good at receiving this kind of story now. i was one tough lady not long ago. masa university years tetiap ari dok tengok documentary orang bedah orang.. now dah tak bleh dah.. ngeriiii!!!.. rasa cam akak punya plak yang kena potong.. kekekeke..

Mea Myra said...

huhu.. itu br akak denga.. ni mira yg dok tgk anak depan mata kene potong lagi la.. terbayang2.. lepas tu rase sian sgt kat zara.. tapi she ok je.. kuat dan sihat.. huhu

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥