jom click!!

Tuesday, November 24, 2009

Party check List

Dress Code:
Kids: Fairy Tale Costumes
(Girls- Fairies, Fairy Tales Princess)
(Boys- Fairy Tales Prince Charming, Peter Pan, Captain Hook)
Adults: White for both or Evening Dress for ladies.

Date: 5th Dec 09
Time: 8.00pm-11.00pm
Venue: Fairy Castle, Outdoor Garden, No 1, Jalan Suadamai 2/1
Bandar Tun Hussein Onn, 43200 Cheras Sel.


Party check List-

-Birthday cake checked
-2 extra cake for Adults checked
-Canopy checked
-Catering checked
-Baloon Arch checked
-Baloon Deco checked
-Goodie bags checked
-Fairy Deco checked
-Fairy Crowns checked
-Fairy Tutu's checked
-Clown checked
-Professional Photographer checked
-Video Man checked
-Party Crew checked
- Mommy, zara, Mama yaya, Mak Adik, Aunty Areen, Ciksu & Cikde Evening Dress checked
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-Fairy Party-
*8.00-9.00 - Arrival of Guest
*9.00- 9.15 - Cake cutting
*9.15-10.00 - Games
*10.00-11.00 - Dancing Fairies & Karaoke

..... anyone.. any idea nak ditambah untuk meriahkan lagi suasana party ni? any activity?.. let me know k..

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

16 comments:

mamamiera said...

waa..
gempaks tu..
kal0 bleh mas0k mane2 program tv lg best.. ajaklah pak nil mira..?

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

babe!!
buat la lumbe lari di kalangan bapak2 :P hihih...

mama tisya said...

wah2 meriahnye bila tgk checklist myra...sure teruja zara kn...

Mea Myra said...

Ammy- hahahaha kang ade yg lari membawa perot.. kekekeke

Zai- hehe mama myra tanye dat day nk ajak mytv3 tak, sbb kawan2 dia ramai kat dalam, tapi myra yg tak nak sbb kalau boleh nk enjoy kita2 je, nanti kalau ade tv kang x senang duduk plak kite, hehehe dah slalu rasa sbb tv3 slalu dtg kat rumah buat segmen mcm2 so rasa mcm x selesa =), insyaAllah my Aunty editor satu magazine ni, Kalau dia free maybe dia akan buat kan cerita masa beday zara.. =) ape2 pun kita enjoy among kita2 lagi best!.. hehe zai dtg ya!

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

hehe..tmbh magician laks..

gulpsss...kena pkai evening dress kah..?? kang Eiymann nk BF cmne erk.. huhu..akn diusahakn btw..

x sabaq nk tnggu bsday bash Zara neh..

SYAbAR said...

InsyaAllah aunty akan datang nanti Myra... ni dok pikir mana nak cari evening dress putih... badan dah le tambah gempal hahaha

SYAbAR said...

Aunty nak mencelah sikit.....
HAPPY 2ND ANNIVERSARY

Mea Myra said...

Aunty Min- huhuhu maceh aunty! hahaha xpe aunty makin gempal makin cute! huhu..

mama Tisya- haha zara entah tau entah tak, tapi masa org sibuk2 preparekan barang2 dia pun tumpang sekaki. ;p

kak e-car- magicians memule nk amik tapi takot x cukup time nk buat games lagik, nk dancing2 lagik. hehehe akan dipikirkan semula. huhu.

BF? ala lari la jap dlm rumah. selak2 bfkan la. huhuhu.. ha ah Evening dress kalau ade la.. bukan nye ape nk cantik kan gambar dan nk meriahkan suasana.. ;p huhu, kalau x de pakai white je pon tape.. tapi lagik besh kalo kak e-car pakai dress bleh join mak mak fairies nih.. huhu

Sitisifir10 said...

haih...semangatnya ya..mcm nak buat kenduri kawen :P mcm ne la zara kawen nnt huhuhu

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

babe!!

Bapak2 bawak perut tu yg i sooka tengok..muahaha..sure lawak gile kan?? sbb masing2 perot dah kedepan..macam preggy plak dah :P especially ijan :P

ficik said...

wah...bestnyer.... semoga segalanya berjalan lancar.... cant wait 4 the photos.... zara ngah menghitung hari tu...

sis_nita said...

salam ziarah..

kak terbang datang dari blog Mya..

nak ucapkan Happy Annivesary k..

:)

Yokoyopoyo said...

wahhh... semua dah siap nih.. so worry no more myra.. bagus tul.. kalau akak sure sejam lagi nak party pun tak siap2 lagi.. hahahaha... :p

happy anniversary myra and husband!

neverletmego said...

Salam mea myra..what a great plan for ur princess..beat nye..btw i pun baru nak plan bat 1st year brthday bash for my daughter,tapi she only 4 months old.melampau tak i,my hubby pun cakap i over .but im too excited..huhuu.angti nak cari all goodies bag n idea bioleh la minta kt u ek ..congratulations n good luck.mesti zara happy with her birthday party.(",)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

baru perasan la tarikh u nak buat besday party zara ni sama ngan tarikh besday my hubby....

malam tu kalau u letakkan semua baby with fairies costume tu menari beramai2 sure cute giler kan...terkedek2 semua menari....terbayang2 ni kecomelan semua terutamanya besday girl tu

lepas ni kalau i nak buat besday party my dotter tu bleh la mintak idea kreatif dengan u erkk :P....sure gempak kan

ibu_qaisara said...

hai..yana bru follow blog myra ni..bestnya preparation utk besday zara..yana pn skrg dh plan2 party utk qaisara..insyaAllah march next year..nk tnya brg2 utk prty zara ni myra beli ktne ye??skrg tgh kumpul info ttg tmpt2 nk beli brg utk besday party..hope myra leh share dgn yana..tq..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥