jom click!!

Monday, November 30, 2009

Update: zara's birthday preparation

Mlm ni tepat pukul 12 tgh mlm, genaplah zara setahun.. sekejap je rasa.. mcm baru semalam rasayna berkampung di AzZahra.. now anak mommy dah pandai berlari dan berkata2.. kadang2 terdetik dihati.. Berjaya jugak rupanya aku mempunyai seorang cahayamata sendiri.. kalau dulu sebelum kawin ada juga terpikir kalau lah ditakdirkan tak boleh pregnant, camana lah rasanya.. lepas kawin stress sbb 3 bulan kosong. orang kiri kanan dah mula bertanya.. Alhamdulillah lepas tiga bukan hidup bersama hubby tercinta berhasillah buah hati pengarang jantung di dalam perut mommy.. dan mlm ni berakhir sudah title "baby"... berubah menjadi golongan "toddler" tapi kat rumah pangilan zara tetap "baby" & sometime zara.. zara sebut nama dia " Ara".. nak sebut Z tu tak bunyi.. hehehe.. o ya zara dah pandai A, B, Ccccccc.. hehehe nanti InsyaAllah kalau dpt capture masa dia tgh practice sebut A, B, Ccccccc, myra updatekan dlm blog ye.. walaupun x berapa clear sebutan B, yang clearnya A & C.. hehe tapi sekurang2nya Zara dah ada peningkatan.. kalau practice ABC dengan Mommy. zara sebut A, pastu tunggu mommy sebut B, bila mommy sebut B, terus dia ckp Ccccccc.. hehehehe.. Good Girl sayang! Mlm ni on 12.00am on the dot, mommy & daddy nak kejutkan zara dr tdo and ask ker to blow the candle. esok myra update picture2 nya ya!.

Oya sebenarnya nak update on Zara's Birthday Party preparation... Mommy & Daddy setuju nak adakan 4 category pemenang di akhir party,
1- Fairytale Princess Of The Nite
2- Fairytale Prince Of The Nite
3- Fairytale Hot Momma Of The Nite
4- Fairytale Hot Papa Of The Nite

kesemua pemenang dipilih mengikut Costume yg dipakai dihari itu nanti..

So C ya!!

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

6 comments:

whizatie said...

sekejap jer kan myra...kekadang tu kita x sedar anak kita dah makin membesar... wish happy birthday to zara sweetie k! nak ker zara bangun blow e candle nih myra??? hehehehee....

JaNnAh said...

happy Birthday dear zara.. Moga jadi anak soleh utk mummy & daddy ye..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

happy bday sweetie pie!xoxox

unlisted_one said...

happy birthday to Zara!

MamaDamia a.k.a Haiza said...

Happy Birthday Zara cayunk...dah setahun dah umur dia...semoga zara membesar menjadi anak yang solehah dan taatkan orang tua ye cayunk...

pssstt...cam comei jek kan kejutkan anak tengah tido pastu surup tiup candle...sure zara cam terpinga2 jap kan.....hihihi

tinggal 5 hari jek before zara punya birthday party...sure semua tengah berkobar-kobar ni kan....hopefully semuanya berjalan lancar :)

Reflisia said...

Happy 1st beday Zara...

Darling ader tak category hot mak sedara?hehehhehe i'll bring my nephew..can?

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥