jom click!!

Monday, November 23, 2009

Update: Preparation for Zara's Birthday Party..



here's some update untuk zara's birthday party... baju putih itew dress mommy yang dah siap.. huhuhu ada white crown, ada white mask, white wings and white dress..
disebelah tu pic fairy crown.. yg ada pic story books tu, untuk fairies2 yg datang.. dlm goodie bags ye.. and last pics tu, tutu's & mask for adults... hehehe.. cant wait for that day..


Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

14 comments:

SYAbAR said...

Bestnya... bertuah Zara, Mummy Zara pun bertuah juga... alhamdulillah.
p/s Lalui semua ujian dengan penuh kesabaran dan ketenangan Myra, Allah beri kita kegembiraan dan kemenangan dalam konteks yg berlainan

Mea Myra said...

Aunty Min- Thanks Aunty.. atas nasihat tu, alhamdulillah lepas apa yg terjadi rezeki myra anak beranak makin bertambah, InsyaAllah setiap apa yg terjadi tu pasti ada hikmahnya..myra redha dengan setiap apa yang berlaku.. x pernah simpan dendam kat sesiapa.. Allah tu Maha besar, setiap apa yg kita buat pasti ada balasan nya.. Myra berserah kepadanya..

Aunty Min jemputla kerumah mama ya, on 5th dec nanti..mama dah jemput kawan2 dia, aunty pun mesti dah dijemputkan ;) hope to see you there.

mamamiera said...

ee.. bestnye..
rase nak dtg je..
bestlah kalo dpt tng0k zara secare live..

Mea Myra said...

Zai darling, u r invited ye!.. sila datang.. hehehhe myra x tau cemane nk send the invitation n suddenly myra nampak kat page zai dah ada facebook tu, so myra dah add, later myra invitedlm event list tu k.. dlm tu ada all the details.. hope 2 c u there zai!

nasazfrog... said...

uishhh bestnya,, kita pulak yang tak sabar kebetulan anak kita sama tarikh lahir,,,

mama tisya said...

meriah tul persiapan utk busday zara..tk sbr nk tgk gmbr2 nanti cz nanti antie &tisya tkdpt dtg, ada wedding kt pahang...smoga majlis berjln lancar

E.L.I.Z.A said...

bestnya!!!! mesti heaven giler beday party zara tu nnt...ooo gosh! eli xdpt attend =(
eli balik kelantan sampai 19 dec..waaaaaaaaaaaaa sedihnyeeeeeee xdpt joinnnnnn

Agnes said...

syg nyer i tak dpt join...mesti best sgt

neezareef said...

sure meriah nanti

unlisted_one said...

wah,..jgn lupa upload gambar birthday nanti ye!

-LaDy rAzOr- said...

adeh....mommy x tau la fairy dress utk anak lelaki aper...
susah nak carik boy punyer dress neh....
takkan peter pan ngan capten hook lak???
mommy ada idea x???

Mea Myra said...

eliza & eryn- ist ok takpe. nanti insyaAllah 2nd beday zara nanti kite buat lagi ye.. =)

nofa- darling for boys- fairy-tale costumes mcm prince charming ke dlm cite2 princess Cinderella, snow white.. nk jadi peter pan pon ok gak. hehehe

Mea Myra said...

Agnes- its ok babe, nanti i post pic banyak2 ok. or maybe u can join joan dkt kuching, uolls pakai mcm fairies tapi calebrate kat sana, nanti post kan pic kat i, hehehhe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah myra...sure semakin berkobar2 kan nak tunggu majlis tu nanti...ni first time tau tengok rakan2 bloggers yang sangat bersungguh buat preparation tuk besday anak dia....bestnya rasa.
saya plak yang beria2 ni

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥