jom click!!

Monday, January 17, 2011

Baim Wong lagi



Baru baru ni Baim wong berada di Malaysia dari 12 January - 17 January.. tapiiiiiiiiii...
x berkesempatan pon nk jumpa dia.. ramai rupanya peminat baim wong ni.. semuanya gara2 sinetron benci bilang cinta kat Astro.. tapi i x layan kat Astro pun sbb lambat susah nk feeling.. sudahnya layan kat youtube tgh2 mlm tanpa ganguan scha. hehehe ;p

bila dah layan tuh jatuh hati plak kat' Dimas'.. wataknya cukup menarik!!.. sebelum ni ada juga tgk baim berlakon dlm soleha tp x de effect pon.. masa tu lagi suka marshanda ngan rendra dlm soleha.. lepas tgk BBC, baru la terkedek2 cr info2 pasal baim.. tersuka plak kat dia..

dari situ la dari satu cerita ke satu cerita layan youtube cite2 baim... pastu layan plak media2 indo ttg baim.. perwatakan nya tak jauh bedanya denganlakonan nya.. itulah baim.. selama tgk2mov ie ke drama ke sinetron ke x penah lak tersuka sgt kat pelakon nya.. pelakon malaysia?? satu pon x de kot!.. Baim Wong is the best.. me sounds poyo eh? haha suke hati la nk ckp ape pon.. dah adore dia nk wat cemana ;)

x cukup di Facebook, layan plak twitter ngan baim ni.. so ape yg baim buat hari2 semua dia tweetkan dlm twitter tuh.. ;) suka suka..

mommy layan tgk fans2 baim .. kelakar pon ade.. rata2 peminat baim ni dr golongan mak2.. hehe yang dah beranak pinak. ade juga la anak dara tu.. tapi mostly mak mak org. hehehe termasuk la yg tgh menaip ni ;p... diorang bleh tunggu baim kat lcct, kat ciniplex,... semangat tu nk jumpe baim. husband diorang kire sporting la kan.. kasi masa mcm tu biar wife diorang kerumun baim. hehe jeles jeles.. sbb x dpt jumpe baim in person!...

google2 rupanya baim ade cafe dan hotel dibali.. ingatkan ade kat jakarta je.. ishh dah balik dr balik baru tau..kalau tak..... kompem akan digagahi juga cari cafe n hotel baim tuh.. x dpt jumpe tuan nye jumpe kedainye pon jadi la.. kekeke ;p x pe insyaAllah end of this yr pegi lagi. kompem smpai2 nk cari cafe baim. silap2 tdo kat hotel dia .. hahaha.

o ye konon da tanak g bali dah kan.. tapi en husbany plak kata officemate dia ramai2 ajak pegi. nak main water sport kat sana. sooo maybe kitorang plak jd tourist guidenya.. iye la dah 4-5 kali pegi dah naik hafal dah jalan kat sana..

ok. topic baim balik. hari ni baim balik jakarta.. masa balik pun dengar citenye fans kerumun lagi hantar baim balik. siap nangis2 semua. hehe sygnye kat baim sowang nih.. ;)
fans yg jumpa kata baim ni lembut perwatakan nya.. baik n asik senyummmm memanjang ..
saya suka sama kamu baim wong!!!!

p/s:( pic taken frm bw official web)


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

8 comments:

nasazfrog... said...

ni mesti peminat fanatik ngn baim ni kan,, hehehe

Mea Myra said...

hahaha iya fanatik banget!!!.. suka ngan watak2 dia dlm sinetron..
;) in person x jumpe lagi so x tau kat realiti cemane wataknya.. tapi fans2 yg jumpe kata watak dia lebih kurang sama je... he's coolll!!!!

jaja aisyah said...

aaaaa malu gilaaa. sy la org yg menangis tu. hahaha nangis kt tgh2 LCCT time dia nk balik. poyo tak? hihihi.

Mea Myra said...

jaja- hehehe.. poyo sbb baim x pe.. kekeke.. myra ni pon sbb x berkesempatan nk pegi kalau x mmg kemana saje baim pegi nk menyibuk skali.. ;)

jaja aisyah said...

knape tak pegi hari tu? 3 hari dapat jumpa dia mmg tak lepaskan peluang habis. mula2 sambut dia kt LCCT, pastu kt the curve, pastu jumpa dia kt LCCT before dia balik jakarta. huhuhu. g jela jakarta jumpa dia :)

Mea Myra said...

HEHE.. kalau ade peluang mmg nak sgt jumpe, tapi ngam2 baim dtg kitorang baru je touch down KL dr Bali. so lepas tu sibuk plak tgk comp yang dah ditinggalkan seminggu.. so harapan tinggal harapan je la nk jumpe Baim in person. jelesss oke! tgk korang sume dpt borak2 sama dia.. aduhhhh... pengennn nehh..

jaja aisyah said...

hehee alaa since u can travel anytime, nanti pegi je jakarta then straight ke bakmilicious. dia slalu kt situ kan :)

Mea Myra said...

haha anytime la sangat.. pulun kumpul duit baru leh pegi jenjalan dear..

jakarta macet.. + naik kete pun terasa kepanasan nye.. last pegi masa preggy.. hehe (ampun baimmm) hehehe. smpai hubby kata lenkali xmo g jakarta dah. bandung oke sejuk shet..masa tu x fanatic baim lagik.. kalau x memang situ la tempat pertama yg dituju..

u kat mana eh jaja?

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥