jom click!!

Saturday, January 29, 2011

Her first Ballet class ♥






At last... sascha dah pegi ballet class...
every wednesday 7.45pm
first class ni ok la... dlm 15 min dia x nangis tapi lepas tu dah nangis cari mommy..
so terpaksa la teacher tu bawak scha turun kat first floor (waiting room for parents)
studio room kat 2nd floor. teacher tu kata biasa la first class mmg selalu mcm tu.
semua pun claps untuk scha sbb first class pun dah pandai.. semua parents tanya mommy scha dah penah pegi ballet class ke.. hehe mommy jwb x.. tapi scha suke ikot dlm youtube! hahaha
bravo baby, second class nnt xmo nanes2 lagi ok.. friends scha kat class tu pun baik and semua chinese. scha sorang je malay.. wahh x sabar nk tgk scha pakai ballet shoes. ;)




Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

sayahappyslalu said...

hehe.. comel aje!

syazana said...

Bravoo baby =)

Mummy Zara Sofea said...

super cute...

Sue said...

salam ziarah.

comel nye scha... dah gi class ballet? bagus la baru 2 yrs da masuk ballet. nnt badan sure cantik. my doter pun baru je enroll ballet class. bagus kita dedahkan our kids dgn xtvty camni. music kan boleh develope brain diorang. :)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥