jom click!!

Monday, January 24, 2011

Bali 2011

KLIA
Hard Rock Bali



Jalan2 depan Hotel



Ramayana Resort & Spa..








Jalan Jalan







Bali 8th January - 12th January..

just 4 of us.... Alhamdulillah selamat pergi dan balik.
Planned nak main water sport, bila ke Nusa Dua, found aktiviti nya seronok kalau beramai2.. so cancel dan hanya melawat tample2 which ada yg kami dah pergi dulu tapi pergi balik sbb Elissa x pergi lagi..

on our second day there, mlm tu di landa Mini tornado which masa tu mmg la takut yg amat, tgk kat balcony, pokok2 tumbang, atap2 bertebangan.. orang2 lari bertempiaran.. masa tu la yg ada dlm Kepala, Ya Allah.. selamatkan lah kami..

bila ribut dah reda, terus naik atas katil, en hubby mandi, scha n lisa dah tdo, tetibe dengar hubby kata eh napa banjir nih? kita kat 6th floor nih.. rupanya ribut td buat air masuk kat balcony dgn banyaknya.. habis semua brg2 atas lantai basah. call front desk. manageent dtg... rupanya ada a few room sama mcm ni jugak, so managemeng help us to pack utk pindah bilik. and the next day pindah lagi ss temporary room tu 2 bed. our third room much more bigger. n we all dpt discount for dinner, spa n free return limo.

third & forth day - shopping, shopping n shopping... n kami try mcm2 kedai masakan jawa which dekat sama je ngan masakan kita kat malaysia ni.. sate pun lebih kurang je. n guess what? our friend there bawa kami ke warung malaysia.. hehe roti canai teh tarik murtabak semua ada.. ;p..ptg, lepak kat hard rock cafe. jalan2 dlm hard rock Bali ..pool dia dah mcm water park. ;) hmm insyaAllah next visit kami stay kat situ plak. ;p

last day- morning shopping lagi.. tgh hari berangkat ke airport. flight plak delayed 2 hrs. haih.. smpai KL mlm. alhamdulillah..

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

Miss Choh said...

comel nye si kecik tu dgn ipad die...posing komain...adorable

ann @ hatiberbunga said...

wah.. pandai posing dah cik adik scha kita ni.. ;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥