jom click!!

Monday, January 3, 2011

her birthday present from mommy & daddy ♥

Bought new ipad for her birthday..
mommy & daddy x bg scha birthday present lagi.. we just organized pool party for her..
so mommy & daddy decided untuk belikan scha ipad.. actually dah lama dah mommy tgk2 ipad. mcm best je.. tapi belum smpai masa nk beli sbb dgn hp hilangnye.. mcm2 hal yg memerlukan $$$.. so lepas semua settle, baru la terpikir balik untuk belikan ipad for scha.

well, ipad ni bukan hanya games, banyak education application yg kita boleh download. flashcards, English baby, math and many more. so its worth for money!.. x payah beli dvd, download je.. besides, mommy boleh transfer semua dvd strawberry shortcake, dora & barney scha ke ipad ni.. lepas ni dah boleh simpan semua dvd tu, sebelum ni scha asik bawak kehulu kehilir portable dvd dia ngan dvd2 nya.. so now x payah dah ;)



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

notti netti said...

sayapun nak jadi anak awak lah ehehehe

I.Q.W.A said...

ha?? bertuahnya si kecik tu!! nak gak la.. hehe

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥