jom click!!

Wednesday, January 5, 2011

Gadget Maniac!

sooo called maniac!!.. ntah bila startnye.. sedar x sedar dah banyak gadget dlm rumah ni.. scha punya je dah bermacam2 dari blackberry barbie, ke portable dvd ke PSP dan yang terbaru iPad.. well semuanya bukan untuk bermain semata.. blackberry barbie tu fucntion nye sebagai portable learning education. bleh blaja ABC and mane more, portable DVD pulak sambil tgk dvd sambil belajar memahami ayat2 yg cartoon tu ckp (english version) well i think its part of education jugak kan.. as long as cartoon yang kita beli tu ada unsur2 moral nya. mcm barney,dora and strawberry shortcake... PSP tu mmg la untuk games tapi kata Pakar, biarkan anak2 kecil bermain dgn games kerana ini akan mengaktifkan mindanya untuk berfikir mcm mana nk solvekan problem dlm game tu.. and last ipad.. well dlm banyak2 ipad yg paling banyak kegunaan nye.. dr games ke movie ke education. semua ada. hanya download appication apa yang kita mau.. its all on your finger tip..

as for mommy n daddy pulak. entah ape ke angin nya tiba2 bertukar jd penguna apple yang sebelum ni mmg x suka apple machines sbb rasanya mcm complicated. tapi once dah guna dah x boleh lepas dah.


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

Mama Likha said...

yup apple quite complicated... sbb nk kena itunes lah apa lah kan... tp memula jer lama mcmmm ohhhhh OK jer :)

Shaza Shamsuddin said...

I love MAC. akak pakai masa stadik dulu, pehtu kong sudah. hihihi. now back to windows. agagaga..

y O k O y O p O y O : Penipuan di Mudah.my
Now Everyone Can Score A

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥