jom click!!

Sunday, January 15, 2012

Ms Stalker

heyya ms stalker... i don't mind if u wanna read my blog.. but plissssssssss don't be so called "mak enon" ok.. please la sometime u need to learn how to respect others privacy..

well, since org suka mulut pok pek pok pek ... i've decided to make this blog as a private blog... so sorry to other silent readers..


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

9 comments:

Syafinaz said...

Salam,

Ala..nnt dah private tak dapat saya masuk blog ni lg : (

Saya dah follow sis punya blog sejak sekian lama.

Haris Zuhaina said...

Alahai dik, akak tak follow... tp cm add on at my side bar ja... sedih lah tak dapat view lagi...:(

Haris Zuhaina said...

Dear, view pasal dia n blog dia... bkn niat nak iklan tp cm nak tau jg sapa lah yg sibuk sgt bt taik sembelit tuh`..... memandang kan dia tak dak rasa malu, meh kt review psl dia biaq dia ada malu... ;)

¤(`×[¤MyA¤]×´)¤ said...

Mommy!
Sile jgn private dgn saye okeh..nanti camane nak membca resipi sedap mommy! huh!!

(blog u jadik rujukan buku masakan i tau tak :P)

Mea Myra said...

Syafinaz: tq dear, mmg sayang nk buat private sbb boleh share mcm2 dgn readers tapi bila pikir2 sakit hati dgn perangai "stalker" ni, dah tgk2 gambar.. dah baca2 blog lepas tu soksek soksek x puas hati..

Kak Zu: huk huk huk.. apa bley buat akak.. satu hari dok sakit hati dok pikir pasal perangai stalker yg mcm mak enon.. pok pek pok pek.. dah check dah untuk buat private blog cemana, yg boleh view pon up tp 100 readers je rupanya.. aduhai.. sedih taw sbb stalker nih x pasal2 kene privatekan.. kalau x privatekan nnt haaaa makin seronok lah dia dok soksek soksek bercerita.. nk block dia aja x bleh sbb dia x de blog..

Amy: hahaha x pe babe , pas ni i kene update recipe kat pic je la kat album masak2 tuh.. ;(

Haris Zuhaina said...

Dik, tak payah private kan... lantak dia lah nak sok-sek.... Think positif. Mungkin dia cemburu. Mungkin senag untuk kam2 nih bercakap n menasihati, tp agak sukar utk myra hadapi. Mungkin Allah nak duga Myra supaya lebih kuat. Mungkin jg Allah nak fush away all the toxsin, sbb tu di bukakan pintu hati myra utk private kan yr blog... utk dijauhi org yg buruk yang mana mungkin akan ada lagi selepas ni. Tp rugi lah bila tak dapat nak share all da happiness ngan kami2 semua :( Myra blh detect dia melalui IP Addres dia... KESIAN dia kan.. susah payah pikiaq pasal org n nak ngata... buang masa dia ja... Padahal dia blh tambah kenalan n tumpang bahagia atas kebahagiaan Myra.. Just ignore them dik...

syazana said...

Alah..janganlah private dah dekat 3tahun kita follow blog ni :(

Anonymous said...

alaaaaaaaaa plisssss jgnlah private..saye silent reader yang baik tau....plissss

jahat lah org tu..

-LaDy rAzOr- said...

aiyo!
mommy....kalo mau private, sila invite sayer dulu yer!
hehehhee...

:-)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥