jom click!!

Monday, January 12, 2009

horeyy.. it's bath time..


"yippiee.... it's bath time.." says zara.. masa yang paling zara suka!.. she love it soooOOoo much!.. masukkan je zara dalam tab dia.. terus melompat2.. dia dalam tab tu.. macam berenang pun ade.. alahai sayang naik lenguh tangan mummy betulkan position zara tau.. nak lepas karang masuk air dalam idung n mulut plak.. so kene la tampung badan zara supaya x lemas.. hehe.. takpe tunggu zara besar sikit, pasni kita mandi same2 dalam swimming pool kat umah oma ye.
swimming skali ngan daddy,ma yaya ngan ciksu k.. kalau tok bah ngan oma nak kite,kite ajak skali join..hehe mesti best melayan kerenah sikecil ni kat kolam mandi nanti.. buat mase ni si bulat mummy n x bleh mandi lelame.. tangan mummy lenguh nk pegang dier.. so bile angkat kua je dr tab mandi.. terus la dier menjerit minta di masukkan semula kedalam tab tu.. ade la sesekali mummy layan kerenah dier ngan masukkan balik zara dalam tab mandi tu.... bukan main suke lagi dier.. hehehe.. sayang cepat besar k.. nanti kite berendam lelame dlm swimming pool plak.. nanti mummy pakaikan zara hot bikini.. hehehe mwahh.. love you pumpkin!

2 comments:

Reflisia said...

wah...hot bikini! takper nanti aunty masz hadiahkan zara 2 pcs...ok tak?=)

Mea Myra said...

hahahaha.. boley boley.. kekeke.. abis da mummy pakai 2 pcs.. baby pon kene le pakai 2 pcs gak.. huhuhu.. auntie masz jom le join.. pakai 2 pcs gak eyh.. hehehe

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥