jom click!!

Monday, January 19, 2009

Swimming


take 1


take 2


take 3


final take

Harini tetibe rase nak swimming setelah dua bulan x menjejakkan kaki kje dalam swimming pool tu.. so pepagi tanye mama ngan abah bleh tak nak swimming ngan zara, abah ckp boleh tapi jgn pagi sangat takut zara sejuk. so dlm kol 10am aku dan si puteri kecik ni pun turun la berendam dlm swimming pool. oleh kerana zara kecik lagi... x de la special bikini tuk puterini.. terpakse la berbugil.. hehehe.. kemain suke lagi zara swimming.. kaki tangan sume abis naik.. hehe tak lame pun berendam sbb aku tgk zara da naik sejuk.. trus je aku bawa zara naik, mandikan dia ngan air suam pastu masa pakai baju dia da ngantok.. then tros terlena.. huhuhu penat ek sayang.. mommy love zara bucuk!

8 comments:

-LaDy rAzOr- said...

pandai x zara swimming???
nanti kita lumba swmming kuak lentang ngan lumba diving paling dalam nak????
ekekeke......

Mea Myra said...

boleh jee.. haha zara sgt suke swimming.. n sgt pandai. hehehe nanti auntie nofa free bleh le bawak andy swimming skali kt sni ek..

Reflisia said...

amboi..swimming tak ajak aunty pun...

Mea Myra said...

zara malu sbb dier naked sbb tu x ajak.. ni mommy da bli swim suit zara so dah leh ajak aunty dah.. hehe.. meh auntie kite swimming sesame.. hehe

-LaDy rAzOr- said...

aunty mas kalo nak swimming gak, kena ler ada baby dulu...
baru leh join zara & andy mandi...
ekekekeke.......

Reflisia said...

aduh kalu camtue aunty masz kene tunggu 9 bulan 10 hari baru leh swimming ngan andy n zara eak?

Mea Myra said...

ya betol....
=p.. hahaha.. nak tanye bleh?? kekeke dah start boleh kire dah ke 40 minggu dari skarang? da ade ekk..
kekeke =p

Reflisia said...

hhahahhaha...belum lagik la...
ekkekekekekekek bawa2 besabar yer wahai baby zara n andy...nanti korang dapat kawan baru..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥