jom click!!

Monday, January 12, 2009

Zara di Tesco


bestnya dia... baring sambil melambai lambai.. hehe



dalam tesco sejuk, so zara da macam duduk dlm karung.. huhu

Last sunday, around 4.40pm, aku, hubby n zara pegi jalan2 beli barang dapur kat Tesco.. ye la walaupon duduk ngan mama dalam mase berpantang ni, x best pulak rase semuanya free, so aku ngan hubby p shopping barang2 keperluan dapur.. mmg selalu pun mcm tu, asal lame je dok melepak umah mama, mesti kitorang membeli ape2 untuk keperluan umah ni.. and kali ni first time pegi tesco bawak zara.. huhu malas nk kluarkan stroller.. so gune je trolly yg ade tmpt baby tu.. n suprise suprise.. zara bleh dok diam dlm tu.. x nangis pon.. biasenye dok je dlm stroller mesti nangis... hehehe.. so kami pon bershopping la dgn senang hati sbb zara x meragam..

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥