jom click!!

Wednesday, March 18, 2009

Apa kata anda ttg rambut saya? ;p



huhuhu.. ni semua gara2 rambut ku yang sedang active menggugurkan diri.. dah terase nak botak dah kepala ni.. so nak tak nak terpakse la potong rambut yg telah ku simpan sekian lama ni... dah la mmg jenis rambut liat nk panjang... bile dah panjang sket kene potong plak..tindakan drastik ni semua lepas aku dok googling n masuk susuibu.com nye forum semua dok cadangkan rambut pendek... so... dengan berat hatinya, keputusan diambil... dan akhirnya.. inilah hasilnya... rambutku sudah pendek! cian rambut ku... well dengan rambut pendek ni ade pro & contras nye...
+
*lepas shower pg tadi rambut x banyak sgt dah gugur dr sebelumnya
*zara dah x boleh tarik2 rambut mommy lagik sampai terbelit jari jemari kecilnya.. huhu
*mencepatkan mase memblow rambut.. :p
*terase lebih ringan
*tak pening kepala pikir.. " macane nk buat ye rambut harini".. huhuhu
-
*dah x boleh nk jadi ala ala ayu =(
*dah x boleh nk gayakan rambut mcm2 style
*penat tunggu rambut panjang...
so kesimpulannya.. + lebih banyak dari -...

2 comments:

Reflisia said...

u look so gorgeous with a new hairstyle darla...

Mea Myra said...

hahaha.. thanks honey!.. mwah.. ntah la till now still rasa pelik everytime tgk mirror... =p

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥