jom click!!

Friday, March 20, 2009

ZARA's 3 month checkup

Alhamdulillah, yesterday went to clinic Jamilah for ZARA's 3 month checup. Doc suggest x payah ikot cara lama, terus ambik 5 in 1 injection. aku pun ok je dgn cadangan doc. ZARA's new weight : 6.3kg..

bravo zara!.. kesihatan yg amat bagus. lendir mase lahir pun dah x de.. dah pandai tarik semua barang yg dia dapat capai, dah pandai blaja meniarap, dah pandai asik nk bersembang, dah pandai cari orang yang panggil nama dia & dah pandai main sembur n main bubble ngan air liur dier, dah kenal orang.. hehe mesti zara nangis x pun buat muke cebek2 kalau org lain dukung dia.. hehe dan yang paling best, semua akan ckp zara tegap, badan dan kepala langsung x lembik x macam umur dia.. even kalau didirikan atas lantai , laju je kaki dia nak bertatih.. hehehe.. alhamdulillah.. berkat makan ginko & ginseng hari2.. zara jadi bijak,sihat dan kuat..

Doc bersuara.. sihatnya baby.. minum susu ibu ke? " ha'ah ,tapi dalam sehari ade la 2 , 3 kali bagi susu formula de rest susu badan.".. doc jawab" alhamdulillah.. patutpun sihat dan cergas baby ni.. active" jawab doc sambil tersenyum.. kalini pergi checkup ngan mama sbb en hubby keje..

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥