jom click!!

Wednesday, March 25, 2009

CT scan & Biopsy

selepas biopsy

yesterday 2nd visit to kajang specialist.. x jadi pergi ngan abah sbb be amik emergy leave temakan aku.. so abah cakap takpelah.. kaklong pegi ngan ejan je dulu ape2 kang call abah.. s aku pun g ngan be.. jumpe Pakar ENT.. Dr shahir sanusi, doc chek then dia sro procedd ngan CT scan, mcm scan otak tu.. nak tengok dalam kepala n leher ade kelenjar lain lagi tak.. mase nak buat CT scan tu doc inject ubat bg badan kita transparent so bleh nampak clear kat dalam dalam.. ubat tu bila da masuk dlm badan kita rase mcm panas mengalir satu badan.. then lepas buat CT scan buat ultra sound.. lame gak aku ngan be tunggu result CT scan tu.. so lepas da dpt resut, jumpe doc shahir balik.. doc ckp kita kene proceed ngan biopsy nak amik smple tissue, so be nga n aku ckp k.. on je lah.. dalam setengah jam baru ubat bius tu kebas.. so doc pun mulakan procudure amik sample tissue dr leher aku.. x sakit tp rasa pedih.. lepas da siap rase mcm nk weng. kekeke..doc ckp dis friday baru bleh dapat result... hmmm hopefully semuanya akan ok..

" Ya Allah. lindungilah hambamu ini...

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥