jom click!!

Tuesday, June 23, 2009

20.06.09 Learning activity di Petrosains KLCC



huyehhh.... mereka sgt gumbira belajar.. hehehe.. harini mommy n daddy membawa barisan batilion dr melaka dan shah alam untuk learning activity di Petrosains di KLCC... semuanya anak buah sebelah en hubby.. n semuanya girls!.. hehehe senang nk dijaga x nakal.. semuanya mendengar kata.. baik sungguh mereka.. n me,, selaku 'ciksu tersayang membawa rombongan cik kiah ini untuk mereka mengenal lebih dekat ttg sains... banyak yg boleh belajar kat sana.. sebelom masuk, kami semua ramai2 lunchi di KFC.. bebudakkan nk bawak makan ape lagik.. KFC je la yg senang..=).. siap makan sume x saba2 nk masuk ke pusat sains tu.. termasuk si kecik zara... clever baby!.. she enjoyed soo much kat sane.. langsung x meragam walaupun penat.. zara suke tgk colorful things n lampu2 kat dalam tu.. melompat2 dia masuk dlm tu.. enven tho mommy tau zara x paham ape2 lagi tapi x salah rasanya exposekan zara dengan dunia science... mommy nk zara jd doctor.. =) tapi kalau zara x minat pon x pe.. bleh jadi lawyer ke mcm mamaya.. atau ape2 je lah yg zara nk jadi.. yg penting kene jadi anak yg solehah n taat kat daddy n mommy & pandai + hati yg baik.. amin... well kami kat dlm tu lebih kurang 3 jam.. abis tour petrosains kami mamam di bangsar... lepas tu bersurai.. hehehe sangat penat tapi enjoy dgn budak2 kecik ni sume...

No comments:

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥