jom click!!

Monday, June 29, 2009

Hilang!!

erghh.. careless nye mommy smpai x perasan gelang kaki zara dah x de kat kakai dia...
gelang kaki ni hadiah dr Y.A.M Tg Arafiah mase umur zara 2 minggu... sebelom ni pon mmg slalu tercabut2 sbb zara active so bila gelang dia tersangkut dia main rentap je kaki dia slalu tercicir, dah lame zara tak pakai tapi ntah ape mood mommy minggu lepas nk pakai kan balik gelang ni kt zara, seb baik pakai gelang kaki je, gelang tangan n rantai elok je simpan balik.. puas suda mommy cr kat umah oma, kat umah kite, tp still x jumpe.. sabtu pagi tu kami sume breakfas kat kedai mamak. jgn dibuat tercicir kat situ daaahh... melopong ar momy nnt..

hopefully jumpe la balik gelang kaki baby mommy ni.. dah la nk dekat raye dah ni.. jawabnye kene beli yg lain la plak.. hadoii!!.. emas mahal le skarang neh.. uhukk.. uhukk.. cian pwincess mommy...

3 comments:

Reflisia said...

darling camner leh jadi camni ni?
cari pelan2 n slow2 k..insyaAllah jumpa balik nanti...

Intan said...

Takpe takpe zara...nanti ajak mummy dan daddy g kedai emas tau pah tu pilih yg cantik2 nye ye sayang...ekekeke...jgn mare myra :)

Biasalah budak2, maybe terselit celah mana2 kot tu coz benda tu kan kecik so senang sangat hilang. One day gelang tu mesti "timbul" nye tapi kalau hilang kat rumah lah...

Mea Myra said...

masz- uhuk uhuk... sedey mommy gelang ilang.

Intan- hehe itula moga2 tersepit la kat mane2 dlm umah ni... jgn tercicir kat kedai mamak plak.. huaa.. nanes mommy zara nanti..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥