jom click!!

Wednesday, June 3, 2009

saseme street learning labtop

huuyehh.. akhirnya.. baby da ade labtop sniri.. x kacau da labtop mommy.. huhu
best labtop ni.. baby bleh gune smpai age 2-3.. she can learn english too.. ade over 150 questions bila tekan paddle merah tu.. ade mcm2 question pastu jawapan dia tekan number2 n color kat labtop tu.. hehe ade ala2 memory card 3 yg tepi tu.. so semua memorycard tu ada diff question frm huruf A-Z.. hehe mmg best!.. mommy plak yg syok!! .. huhuhu.. zara blaja rajin rajin ye sayang!!.. mwahh

10 comments:

juliana said...

bestnye function laptop ni..mesti baby zara excited nak main...nina pon kl dapat yg cam ni mesti suka...

Mea Myra said...

yeahh .. jue.. labtop ni mmg best!.. kite yg da besar ni pon cm teruja je.. hehehe.. ilang kisah baby nk main.. mommy dier plak dok main.. haha sonok denga elmo tu jerit bile kite jawab betol... soalan tu semua alertkan baby kita pada counting skill n shapes & color.. sgt happening!.. beli la satu utk nina.. mesti dier suke.. zara x pandai pape lagi so dier main tekan je ape yg dier nk tekna.. hehehe jue cr kt jucso ade.

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

braper rm neh??
u beli kat mana yer :d

Yan said...

wahh comey.. mahal tak?

mmg tingin gak nak belikan Qis satu.. tp takut dia cepat jemu..

Mea Myra said...

anna - myra beli kat jusco cheras, try cari jusco memane pon ade kot.

Yan - myra dapat RM89.90 sbb less 50%, kala tak harga dia rm179.90..
banyak jimat. beli beli silagi jusco sale!.. hahahaha
InsyaAllah tak jemu kot yan, sbb labtop ni banyak function. bagus sambil main2 baby bleh blaja. =)

juliana said...

kat jusco ke...kat terengganu maner ader jusco myra...huhu...mydin mall ader la hahaha...tunggu pegi kl baru la dapat bli kat nina..

Mea Myra said...

laaa.. jue kat terenganu ker? kekeke mane le myra tau.. ingtakan kat sini2... huhuhu xpe2 tunggu mama ngan papa nina cuti bleh p jusco.. huhu . abis kt terenganu ade toys'r'us ek?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

ooo tq hope baby aqil x jemu gaks n x kacau my lappy ahahhaha

juliana said...

toys r us ader myra...tp jauh skit la..kat mesra mall Paka, jue kat kuala terengganu...kl nk g paka tu dalam sejam lebih..huhu...takpe tunggu g kl je la...heheh

Mea Myra said...

anna- yeh.. hope baby aqil x jemu.. =)

Jue= hehe ye la.. tunggu p kl je lah, lgpun semalam myra tgk kat toys'r'us mahal lagik, sale, so price tetap rm 179.90, kat jusco time sale murah le. =)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥