jom click!!

Tuesday, August 24, 2010

Gadget Girl


Portable DVD Player


PSP


Nowadays, sascha sgt suka watching barney show especially baby bob!.. oh my!.. kalau dulu sascha ni die hard fan Mr barney nye, now bila barney alone baby bob x keluar2, mesti dia tanya "mommy, wheres baby bob?" .. then dia yg jawab sniri.. "wait.. wait.." smbil tangan buat isyarat tunggu.. hehehe ... kalau dulu, semua dvd barney mommy kene convertkan to MP4 psp format, now dah x yah susah2 lagi... beli dvd terus je pasang dlm portable player. .. thank you daddy.. ♥..

infact, sambil tgk barney show smbil belajar, dlm most of barney dvd, banyak topic2 menarik mcm shapes, ABC, 123, colors, stop & go. and many more.. so secara x langsung smbil having fun sambil our kiddos mengalami proses pembelajaran.. as for sascha, bila barney n friends counting 1-10, sascha dah boleh sing along sbb dia dah pandai counting.. n now tgh practice ABC pulak.. and every words yg barney n friends ckp banyak yg dia ikut..

so mommies, lets ur kiddos have some fun while learning.. it can be anywhere.. anytime.. ;)

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

2 comments:

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

wah..anak mak neyh...penuh barney kat atas katil...btw..she puts on weight kan?? she looks chubby sudah..but i loikkeeee!! penangan enfagrow ape..hehe..tengok scha rindu kat alysha.. well...a very long journey until june :(

didyrose said...

hehe... cute..
anak i dulu gile sangat ngan teletubbies.. cam tu gak lah dwload sana sini masuk terus kat cd sampai ke tgh malam lah die layan

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥