jom click!!

Sunday, August 29, 2010

Jusco rebates .. ohh just ♥ it..


taraaa... yesterday went to the gardens.. sending my purple baby for cleaning.. huhu dah jd belacan dah handbeg tu.. penuh ngan tumpah susu n chocolate sascha.. well, service untuk hantar beg suppose on weekdays je.. tapi disebabkan mommy dah bawak beg tu kan, takan la sales girl tu nk soh momm balik plak. hehe.. 3 minggu lagi br boleh collect beg. cuci2 juga mata tapi lates design mcm x menarik dihati.. jadinya.. x la membeli beg untuk raya ni..
then jalan punya jalan tersampai kat mid plak so alang2 tu saje la try check point mane tau ade voucher yg x redeem lagi.. walaaahh.. girl yg kat counter tu kata mommy ada RM150 rebate.. haha rezeki.. amik voucher n pusing2 dlm jusco x tau nk beli ape.. merembat la lagi shoes sascha yg entah keberapa kali dah thn ni.. hehehe.. she just LOVESSS shoes sooo much!. nnt da besar leh buat kilang kasut eh sayang.... aminn
then ke converse, daddy tetibe nk berjiwa muda.. hahaha jeles sebenarnya mommy dah ade one dia pon nk jugak, katanya dah lama sgt x beli converse.. n again sascha dah jdmcm artis.. hehe..
semua org baik customer ataupun sales person dlm tu semua pun sibuk nk main2 ngan sascha.. pak arab2 sibuk melayan si sascha.. ;) tgh2 berjalan pon ade yg panggil, " hello... she's beautiful", " kaka anak akak comelnya" n mcm2 version lah.... hehehe hanya jawapan " thank you" yg mampu mommy jwb sepanjang hari.

singgah di outlet fav kami.. mencari beberapa baju yg berkenan kemudian hunting for tempat berbuka.. ke Italianese full, ke TGI full, ke Tony Romas full, ke delicious full.. owh great!!!.. mana nk berbuka ni.. haha last2 beli air terus balik... bebuka di tempayaki jusco cheras jerk.. hahaha itupon setelah berjalan2 membeli susu n pampers sascha..baru lah ade tempat ramainye org berbuka kat luar!!..
well... lepas makan daddy sempat lagi ajak tgk movie.. hahaha daddy please.. enuff for tiday ok syg.. ..

balik, mandi, solat. terus zzzzzzzzzzzzzz... ;p

Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

Anonymous said...

she is cute.. cute.. cute!!!!

Raisa said...

comel

Anonymous said...

ank u mg comellllll!!!!
die pki legging ye??katner ad jual erk???

Mea Myra said...

thanks semua ;)

babe, legging dah banyak jual.. yang ni i beli kat mothercare.. even kat stall2 kecik2 tu pon ade jual legging.. ;)

Anonymous said...

hi mama zara!!mana u cari mini skirt for bb girl ekk..susah ar..gap kat msia takde jualll...tq!

Mea Myra said...

hi.
im not sure now ade lg ke tak kat gap, gap zara banyak hotpants, n raya baru ni kat guess pun ada tapi mini skirt jeans x de.. yg ade color purple n pink.. try tgk kat miki.. miki banyak mini skirt jeans untuk age 6m-3yrs. kat poney pun banyak mini skirts..
;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥