jom click!!

Tuesday, August 24, 2010

Italiannies The curve






yummy!!.. berbaloi baloi.. hahaha..
time ni daddy x de, daddy berbuka dgn officemate d TTDI.. department punya acara..
so mommy sascha n mama yaya pegi ke Italiannies The curve.. tgk pica2 kat blog my fren "Yang" buatkan mommy berkira2 bila nk pergi eh.. so at last.. smpai juga ke sana untuk semi buffet ramadhan.. dgn harga RM49 adults. sgt la berbaloi..

semi buffet tu maknanya.. main course n appetizers, kita order. mcm main course ada lamb, steak, chicken n fish & as for desert ada cheese cake, tiramitsu cakes .. n lagi mommy x ingat.. untuk buffet ada salad n pasta n bread n drinks... o ya nnt dia juga servekan Italian soup namanya x ingat ;p..


Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

1 comment:

¤(`×[¤_MyA_¤]×´)¤ said...

i will definitely go!!! looks as good as in TGIF babe...tapi TGIF mahal :P kalo nak bajet2 leh la g italianese neyh...

jom, g lagi skali :P

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥