jom click!!

Tuesday, August 10, 2010

Selamat Berpuasa ;)


;) lamenye x berblogging..
dah bersawang sawang dah blog ni..
bukan masa nk dijadikan alasan tapi ntah la latelyni mood x de nk menulis..
barangkali lebih senang melayan kerenah zara dan en hubby..
saban minggu ada je aktiviti keluarga...

esok dah mula puasa... selamat berpuasa kepada followers, silent readers n sesiapa saja yg menyambutnya.. ;) moga ramadhan kali ini lebih bermakna dr thn thn yg sudah..
as for me, kali ni buah hati dah makin besar.. dah nk masuk 2 thn end of this yr..
thn ni agaknya kita bersahur dia pon ikut bersahur skali kot.. hehe en hubby x fussy bab bab nk makan sahur ni, nasi ngan telor mata pon jadi katanya.. hehe love u be!..
last weekend dah memenuhkan stock juice and groceries untuk masak sahur.. berbuka plak tgk la gilir2 rumah sniri, rumah parents (as rumah parents just around de corner, and berbuka kat luar).. rindunye.. nk berbuka puasa beramai2.. ;) alhamdulillah.. syukur kita masih lagi diberi kesempatan berkumpul sekeluarga berpuasa dan berbuka bersama2...

belum lagi puasa tp baju raya me n my lil darling dah beli. hehehe baru sepasang. black kurung moden and untuk lil darling black kebaya sulam2.. alkisahnya x niat pon nk beli, jalan2 kat mall then singgah butik azie, baju2 dia semua cantik2 labuci2, sulam2.. yg bestnya ade untuk adults n kids yg sama color n design.. ;) susah nk cari yg cantik dan sama.. x kisah la harganya berapa tp kuality dan kepuasan yg mommy dapat.. to mommies yg ada lil daughter tu kalau nk pakai sepasang ngan ur kiddos pegi la kat butik azie kat mines .. hehe

selamat berpuasa love!



Bibidi-bobidi-boo ♥...............by Fairy Queen Mommy Zara

7 comments:

neverletmego said...

Salam ..
selamat menyambut ramadhan ..
Miss ur story ..(",)

Mrs Jaja said...

selamat berpuasa!! :)

syazana said...

Selamat berpuasa..yeah me too miss ur story.

Mea Myra said...

nadia- hye dear.. selamat menyambut ramadhan to you too darling.. hey lets meet kat chillis haritu. haha dis time bleh berbuka same2 plak ;)

mrs jaja- slamat berpuasa kembali dear

syazana- to you too dear.. haha nnt sis da rajin sis update cite banyak2 okeh~! ;p

emy/mamasuri said...

selamat berpuasa jugak..

C.H.O.M.E.Y. said...

selamat berpuasa !

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

salam..
selamat berpuasa ye myra n rara....
semoga diberi keberkatan di bulan yg mulia ni....

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥