jom click!!

Wednesday, February 10, 2010

Baby Zara at age: 14 month



zara suka nyanyi lagu barney " i love you".. tapi zara sebut " i ye you".. ;p...
then zara suka nyanyi lagu " If you're happy & you know it" bila dengar je terus badan goyang2 n clap her hand , then step feet and say hoorey!!.. hahahha
and 1 more zara's fav song " twinkle twinkle little star".. kalau dah start menyanyi penat mommy nk melayan..

zara skarang dah banyak akal. ade je bende yg dia nk buat. apa yg mommy say no tu lah yg akan dia buat slow2.. tgk2 kat mommy, bila nampak mcm mommy dah x pandang dia, terus je dia buat n bila mommy say hey! zara!... terus zara lari.. huhuhu ;p


ABC & 123 dah boleh dgn jayanya. kalau dulu zara slalu sebut A..A..C.. now dah betul dah.. sebut ABC.. o ya.. zara juga dah pandai pointkan jari dia smbil sebut, nose, mouth, eye, hand... hair kadang2 berjaya kadang2 tak..

zara dah pandai buka dah pandai buka diaper sendiri, kalau mommy ckp zara jom mandi, terus je berlari n tunggu depan pintu bathroom n dah siap2 tarik baju nk buka.. bila nk mandi mesti nk bawak duck mandi sekali, selagi x cukup 3 ekor duck, selagi tu mengamuk sroh mommy carikan.. (duck yg banyak2 dulu masa zara kecik semua dah hilang)


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

wina said...

clever girl Zara!
nanti ajar Kira ABC ye :-)

deena awanis said...

clever girl..
dont be naughty ye!

Aleyn said...

Cute..cuter..cutest...that is Zara...

stay cute girl...suka sangat tengok dia senyum....tomeeeeiii

Mea Myra said...

Wina- yey ok aunty nnt zara ajarkan kira keh

dena- ok aunty

aleyn- meme moshi moshi aunty! mwah

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥