jom click!!

Wednesday, February 10, 2010

my little muslimah + zara dah chubby balik.. yey!

my sweet little muslimah at .. hehehe
sgt suka pakai tudung mommy..
mommy ada belikan satu untuk zara tapi zara tanak pakai plak.. asik nk pakai yg mommy punya je.. ;p see tudung lg besar dr zara..

zara skarang, setiap pagi mesti nk pegi dkt fridge and cari calciyum yogurt! mommy mmg bg zara breakfas setiap pagi start with calciyum yogurt. flavour tuka2 (grape, straberry, vanila & manggo).. lepas makan yogurt baru makan mee sup, bubur, atau pasta.. sejak zama makan appeton lysine hari2 selera zara dah bertambah n dah bagus mcm dulu, so mommy dah x risau lagi, badan zara pun dah nampak naik. alhamdulillah.. sebelah petang, zara mesti akan minum satu calciyum yogurt, solivite ataupun nutrigen.. kalau dulu mommy slalu bg zara milo less sugar tapi disebabkan baju zara asik comot je mommy tukakan ke healthy cute drinks ni..


see.. zara wearing same shirt n pants ;) and zara dah chubby balik...


supplement plak mommy bg zara appeton Vita C, Appeton Lysine, Madu asli bancuh dlm air, kismis, Nanang Ginko & Ginseng (yg ni mommy bagi kalau nampak zara mcm ada tanda2 nk demam atau flu.. alhamdulillah cepat je baik)



be a good girl sayang.. mommy loves you! mwah

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

syazana said...

Dah berisi balik zara....baru nampak berseri2 dari hr tu..hehe2..mungkin dia tengah syok main je kot..tu yang susut sket.

mamababahworld said...

Mummy,

i suke gambar Zara pakai tudung because she looks so sweet so cute.. my Sophie mmg refuse pakai jilbab, kasik pakai mmg dia buang..geram..

perut muncit sket, mama suke tgk..hahaha

senioritasara said...

wowwww...bagus2.gud girl!so very chomel...jadi anak yg solehah ya!

♥ Ummi Hanie ♥ said...

wow,little muslimah !

my gurlz macam ni le semuanya alhmdllh..akalu nk keluar rumah je mesti carik tudung je,mule2 tu mmg x lekat la..sgt cute budak kecik pakai tudung kan ? :)

anyway , nak jemput jugak utk visit my new "baby" aka Pink Muslimah Store ... :)

http://pinkmuslimahstore.blogspot.com

Mea Myra said...

syazana- ha ah zara dah makin berisi ;)

mama im- hehehe diorang ni ape yg kita suruh x mau apa yg kita x suruh tu la yg dia nk cuba.. yerr.. perut zara suda muciks.. kekeke

sarah- hehe will do aunty insyaAllah

ummi- ;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥