jom click!!

Friday, February 12, 2010

Clever Zara



bila baby kita dah tdo time ni rasa nk kejutkan dia n ajak main kan!.. hehehe

Last nite, zara susah sgt nk d tdokan... biasanya bila lepas maghrib je zara dah tunjuk tanda2 mengantuk.. so mommy baca story book atau nyayi2 atai katil zara tdo.. tapi mlm td buat la cemana pun zara ttp x nak tdo.. asik nk main jeee.. last last mommy switch off semua lampu, tinggal lampu tdo je yg agak malap cahayanya.. tv pun mommy tutup.. pastu mommy buat2 tdo.. tp zara ttp.. main plak atas katil dgn mr barney sambil nyayi2 lagu " barney i love you" ......adoi zara....

Lepas tu mommy buat2 bunyi nangis.. zara terus hug mommy, then tepuk2 blakang mommy, lepas tu bunyi zara buat " shhh.. shhh...shhh" .. hahahhaa zara plak yg nk tdokan mommy, dia buat sebijik mommy buat kalau zara tersedar dr tdo. hug n buat bunyi " shh. shh sleep.. baby sleep".. cuma zara x pandai ckp slepp baby sleep.. so ntah bunyi ape denga dia mumbling.. kekeke.. lepas tu zara kiss kiss muka mommy.. n again!!.. sama mcm mommy buat kat zara bila tgh tepuk2 zara suruh zara tdo balik..
OH MY... zara mommy ni... dah mcm org besar!.. means zara sedar ye time mommy buat kat zara mcm tu.. tot zara dah lena tdo.. hahaha


p/s: now everytime mommy n daddy nk "go work" mesti zara ckp 'HUG' then depakan tgn luas2.. then lari hug mommy/daddy. then mesti salam kiss tgn mommy/daddy then terus je ckp BYE.. smbil wave byebye.. bila dah jauh sket zara ckp lagi bye then bg flying kiss...
mommy slalu ckp 'i love you' bila berjalan nk tinggalkan zara smbil bye2.. zara mesti jwb "ye yu".. hehehe.

mommy loves u sweetie.. mommy sayang zara sgt sgt!!.. mwahhhhh..


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

hatiberbunga said...

pandainya zara.. clever girl!
meh upah hugs n kisses dr auntie, meh!

Mea Myra said...

hehe meh aunty meh zara hugs n kiss aunty.. ;) mwwaaahhh

syazana said...

Wah...clever.... :-)
Hugs n kisses for you baby Zara...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

yup babe,baby umur ni mmg mcm ni,dia immitate apa kita buat.dats y babies lain2,lain parents ajar,lain bijak nya :)

deena awanis said...

sweet nyeerr..ye yu tu zara!!muaahh!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥