jom click!!

Saturday, February 6, 2010

hair treatment day ♥





bored saturday!! .. oleh itu tetibe je rasa ringan mulut ajak fara n yana pegi saloon.. lagi pun dah lama x buat hair treatment.. hujung rambut dah jd kusut2 da everytime lepas shower.. aduhai rambut.. cian dia.. padahal buat je hair treatment kat rumah, tp still nk kene steam semua kot, rambut dah majuk lama x dimanjakan.. ;) so td, umpan zara suh kua ngan ayahngah.. soh ayahngah bawak zara pegi mc D, makan ice creame.. daddy ade keje nk buat kt rumah, hehe mommy plak pegi saloon with de girls...
lepas ni pegi ngan areen plak.. hehehe dah marah dah cik kak tu pegi x ajak dia.. ;p

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

Jijahh @ f.k said...

tu la kan .. rambut ni lama lama sekali nak kena manja gak ...

senioritasara said...

i pon merajuk u xajak i ekekekekkee...mish u darling

SegaLanya Saya said...

cantik rambut korang~~

nasazfrog... said...

uhh berubah wajah.. cute la myra..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥