jom click!!

Thursday, February 4, 2010

Holiday Inn Melacca








nahh.. ni je pic yg tinggal, outdoor pic semua daddy dah terdelete.. uhuk.. uhuk.. sedey, mommy dah snap pic zara kat swimming pool cantik dah.. last nite nk transfer dr hp daddy ke hp mommy tgk2 pic dah x de, yg ni seb baik terselamat.. .. ;(
pic2 yg ada ni semua bergambar dlm bilik and dalam almari baju.. hahaha mommy n zara dah x de keje.. masa ni daddy tgh layan view kat tingkap ;p

tujuan sebenarnya ke Melaka balik rumah inlaw, pastu daddy extend cuti lagi satu hari so we all decide bermalam plak kat hotel, so kua masuk kua masuk x lah segan sgt.. nanti kata balik kampung asik berjalan je .. hehe

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

great pic,mcm bff ;)

AMIEROZIANA said...

zara sangat comel geram nak geget jer.....

hatiberbunga said...

zara sangat lah comel! sgt suka tgk baby pakai baju putih/lite cream. bersih je tgk.

tp yg x tahan tu, byk btul citer myra pasal jejalan kt blogmu ini. waaa..! sgt lah jeles. bila la hubby ku nk bawak kami gi jejalan plak. huhu..

Mea Myra said...

steph- thanks babe

amieroziana- hehe

hatiberbunga- hahaha maceh aunty... hehe ni sbb hubby myra kaki jalan, myra pon kaki jalan so dah kene same suka ape lagik. heheh xpe dia bz tu.. nnt waktu dia fre ajak la jalan2 cuti mesia ke. ;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥