jom click!!

Tuesday, February 2, 2010

wall deco



hahaha inilah keje mommy kat umah kalo ari cuti... mentransformkan barang2 jd mcm2..
nampak tak wall deco tuh.. hehe beli kat melacca..
balik rumah x saba2 nk menampal.. n hasilnya.. tadaaaaaaa...
tapi cam kecik.. so kene cr yg besar sket n cntik sket, masa beli tu ni je yg ada yg lain tu cm color ntah pape ntah.. so beli je la dulu.. nk try ;)

ym merah2 tu plak, carpet kecik, mommy gantungkan kat wall.. hahahha. nampak meriah sket ;p

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

8 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

babe..nape xdtg PD dat day?i tunggu u call,xde pun..

deena awanis said...

good effort kak myra!!
nak kena belajar ngan kak myra laa nampaknye ni..hehe

Rizziela said...

creativelah mummy mea ni

eya said...

Salam singgah..

cntk umah,pandai deco2. leh lwn deco2 bersm eric ni

LiAnA said...

haihhh jeles sungguh tgk rumah org kemas je.. rumah kita mcm tongkang pecah dikejekan Budak tecik ni hhuhu

Agnes said...

babe rumah kita sama colour...just saya punya two layer...

nice ur deco...

hushuss said...

awak creative la myra! cantik umah tau...

::Mamalyna:: said...

myra, sori sangat2, saya terbaca pasal entry hadiah tue, saya memang tau yang lyna top ten contest anjuran myra tp saya bebetul tak perasan yang topten pun dpt hadiah jugak...bebetul careless, baca balik entry myra baru pasan yg lyna dapat hadiah...camne? saya pun tak nak nyusahkan myra tuk pos adiah lyna sebab mmg salah saya...sori sangat2

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥