jom click!!

Friday, February 5, 2010

ke BALI lagi ;)


number number penting di LOVE kan untuk keselamatan .;p harap maklum

hureyyyy.. .. hehehe.. en hubby sekalian sudah kemaruk nk surfing, kata mereka x puas kat sunway lagoon. x trill.. hehe.. so nampaknye percutian thn ni ke Bali lagi.. InsyaAllah thn depan nk ke China, melawat kehidupan org china plak.. n kalau ada rezeki lebih thn berikutnya ke kenegara lain pulak.. aminnn..

Jalan dekat2 dulu, anak2 kecik lagi x tau ape2 lagi, dah besar sket bleh bawak keliling dunia plak. mudah mudahan murah rezeki. aminnnn..

well, air ticket dah beli. n dah call MAS airline untuk rearrangekan seat. samer mcm percutian lepas,6 adults, 2 infants.. ;)

to daddy, kumpul duit banyak2 ek, bleh bg mommy ngan zara shoping sakan while daddy surfing. hehe..kali ni nak tuka mood pulak, nk duduk kat area Kuta atau Legian, so mlm2 bleh lepak2.. mcm last time pegi hotel kat atas bukit, so agak jauh nk berjalan2 kene suruh pak supirnya dtg.. so kali ni maybe kat area tgh town.. semoga percutian kami kalini selamat pergi dan selamat pulang. amin..

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

syazana said...

Lorh..bali again..jelesnya...jeles..jeles...jeles...jeles...sangat nih.... :-p

deena awanis said...

nak ikottt zara!!

Mummy Zara Sofea said...

bali??bestnye...xpnh pgi sne...tungu zara besar skit..

E.L.I.Z.A said...

Wah bali lg ehheheh...
how much ek tiket MAS ke bali?

p/s: xpenah naik MAS ekkeke

diya said...

wah bestnyer.. bali lagi..
bile la dpt gi sana ek??
dgr je org gi best2.. kita kan cni kumpul jeles je la..

Mea Myra said...

syazana- hahaha x yah jeles la daeling.. jom p bali sama sama.. jom

deena- jom aunty jom!

mumy zara sofea- hehe ha;ah tunggu zara sofea besar sket nnt bleh g jalan2. ;)

Eliza- ha ah p bali lagik.. hehe ni la pakcik2 ni sebuk nk surfing lagik . x puas katanya aritu surfing sehari je..
Eliza,price MAS x jah pun bezanya ngan Air Asia.. ;p .. myra plak x penah naik air asia nk jugak sesekali try kan ;)

Diya- x pe nnt ade rezeki bleh la pegi kan ;)

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥