jom click!!

Wednesday, December 16, 2009

Lost world of Tambun Water theme park- our next vacation

Planning of goin to Lost world of Tambun Water theme park dis coming weekend. hurmm 1st time ni bawak zara main2 air kat public, b4 ni tak berapa nk berani nawak zara main air kat public pool.. ye lah mcm2 org main air kat situ kan, but now zara dah 1yr.. rasanya dah ok kot kalau bawak dia. ;)

ada sesiapa nk join main air skali? hehe jom la..
Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

3 comments:

-LaDy rAzOr- said...

kami pon plan nak gi sini gak...
tapi bkn weekend nie ar...
next year punyer family vacation plan...
this week kami dah nak ke perlis...
jemput datang umah 26/12 nie yer...
abang nofa kawin... :-D

Baiti @ Mizz Zizee said...

tmpt nie mmg best...sesuai sgt bwk family n anak2.semua ader....

MamaDamia a.k.a Haiza said...

wah macam kebetulan plak....kitorang se family pun memang plan nak ke lost world this weekend...jumaat ni balik kampung kat kuala kangsar,n maybe hari ahad menyelam n beremdam kat lost world....between tadi dah amik discount voucher tuk ke lost world ni kat tempat keje... c u there myra

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥