jom click!!

Tuesday, December 29, 2009

Wedding Dik Jue






Last nite we olls ke wedding our cousin Dikjue anak ayahngah di Dewan Felda.
Majlis start agak lambat so habis pun lambat. Zara pun dah mula buat perangai.. huhuhu.. x tenang mommg nk makan asik melayan zara je.. Kat wedding tu Dato' Siti & Dato K pun datang. She is my cousin punya cousin.. hehe Siti ngan dikjue cousin belah mak dia n dikjue n me cousin belah ayah dia.. n our table seblah je ngan tetamu VVIP termasuk la siti.. hehe kecik je orgnya ;) such a lovy couple tgk Siti n Dato K... ramai jugak artis2 lain yg datang.. antaranya adik beradik siti, saerah n saida, liena hangat n ramai lagi lah.. acara semua habis dlm pukul 11 lebih. zara dah mengantuk2 dah. hehehe..

Congrats to dikjue n joe!

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

3 comments:

rieda96 said...

bestnyer jumper dato siti.. zara nampaknya dah besar kan...

Intan said...

Waaa tak sangka sedara ngan CT ye...!!! Sukeeee sgt kat dia :D

Aleyn said...

Wah...grandnyer wedding...

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥