jom click!!

Monday, January 4, 2010

Mission Tahun Baru ;p





hahahha..
salah satu mission terbesar tahun baru... adalah.......
get back to shape!!!!!
sejak dah ada baby ni, berat naik mendadak2.. dlm pantang ok lagi..
lepas abis je pantang.. areghhhhh...*&%$#!@#&.....
jadi mula thn baru ni dah ade azam baru. moga2 tercapai lah hendaknya..
n start frm 1st january 2010, setiap 2 weeks ada appoitment ngan personal coach untuk slimming programm... ;p
myra!! good luck!! diet jgn ngelat oke!.

and yg bestnya... mission dibuat bersama2 mama, areen n yana!! huhuhu..
good luck untuk semua!!.

jom layan pica seblum kawin, masa pantang, lepas pantang and sekarang.. ;)

before married

2 weeks after giving birth (Zara Iris Delisha)
6 weeks after giving bith.
Now!!!

workout plssss!! 15 kgs to ideal weight... banyaknye!! hahahha

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

13 comments:

Intan said...

U can do it dear...caiyok caiyok!

-LaDy rAzOr- said...

chayo'! chayo'! chayo'!
Mommy ira can do it!
Nanti mommy nofa akan menyusul....
Tapi tggu adik Andy kuar dulu la...baru leh join!
Ekekekkeee...... :-D

Reflisia said...

good luck darling..i pun sama ngah men 'diet' kan diri

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

good luck hawty!!u p slimming center mana?dlu i p marie france.bagus tau,dr 80kg to berat skrg 50kg je.tp masa i buat tu dlu masa lps pantang.masa tu berat 65kg turun ke 55kg dalam masa 3bulan.10kgs dlm 3months,ok lah kan.now just maintain je.rugi kalo tak maintain cz dah bayar puluhan ribu kan.cz i senang naik susah turun huhuh

Raja Radiah said...

caiyoookkkk....myra boleh..akak pun dah turun 9kg setakat ni...mcm myra jugak lah....memula dulu akak kurus sekeping je...masa ngandung badan naik mendadak sebab asik makan je...dlm pantang berat turun sket...habis pantang badan naik balik...then start puasa last year....diet diet diet..say no to rice.....roti canai..nasi lemak and ais.....good luck dear...

[-suziey-] said...

good luck for ur mission:)

p/s: hadiah dh kirim ke?mmg sume xdpt ke or me only..

nasazfrog... said...

mira semoga berjaya ok,, yang paling penting mesti disipin la yang... mira boleh!! ceewah.. :)

syazana said...

Good luck..we're in the same track..bezanya sy x melahirkan anak..cuma terlampau stress n makan sahaja..hahaha

Mea Myra said...

Intan- hehe thanks intan... usaha nih..hehehe ;p

mommy nofa- ;) yehh pasni mommy nofa join plak keh ;p

masz- good luck to you too dear.. kita samer2 usaha eh..

steph- thanks babe!.. ni baru start 4 hari.. satu rumah pun dah tuka to healthy life style.. kene discipline.. i every morning b4 work i make sure my self lari dulu atas treadmill but 30 mins.. then swim.. lepas tu br pegi kerja... every 2 weeks kene check result. hopefully berjaya la loose weight nih..

Kak Radiah- hehe akak pun tgh berdiet eh.. wah dah 9 kg! best best!..moga2 myra pon disiplin n kuat mcm akak.. aminnn

suzie- thanks dear. n all prezzie myra dah post. so dis week dpt la. sorry for the super duper delay.. x de masa nk pegi post office. pulun buat acc kalau hari keje. sorry ek.

nasa-hehe thanks babe! tu la harapnya dpt la mendisiplinkan diri ni berpanjangan. ;)

syazana- hehe x pe kita sama2 usaha.. hopefully semua usaha membuahkan hasil kan ;) aminnn chaiyokkk!!!

mamamiera said...

caiyok caiyok!!
jgn cpt terliur dgn mkn berkalori.
sekali sekala xpe janji kite bakar balik lemak2 tew..
zai p0n same nk diet gak..
baju2 kebaya byk yg dah xbleh butang hah.. kal0 di bior mahu x kembang lg badan i nnti..

shakeymirza said...

gud luck bebeh...

bobo comel said...

come on mommy zara ~~
hahahaha..same to me..azam for 2010 nk back to ideal weight ;)

MamaDamia a.k.a Haiza said...

gud luck dear....bestnya ada teman berdiet....so takde masalah dari segi makanan coz sume kena makan makanan yang sama kan?...psstt target berapa lama nak dapat balik bentuk asal tu?...me pun teringin nak berdiet coz perut sume dah mengelebeh dah...hehehe

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥