jom click!!

Wednesday, January 27, 2010

updates: 27 days in mission


hahaha ni mommy posing balik lunch kat umah mama.. kekekeke ;p
well.. ade la sikit kan perubahan, dr x de langsung.. tummy kene kasi kecik lagi.. kene flat gitu.. hahaha ;p bak kata areen, kali ni p Bali sume kene selim melim ;p tanak lagi bawak spare tyre p bercuti sekali.. hahahahha oye.. nak tambah sket, beberapa bulan lepas daddy ada belikan mommy's fav brand jeans.. tapi daddy saje je belikan yg size yg agak kecil bg mommy time tu.. hahaha dgn tujuan nk suh mommy kecikkan size body la tu.. x de la kecik mane jeans tu size 28... tapi mmg x muat smpai sudah.. so bergantung je la jeans tu dlm almari dgn tag pun x cabut.. huhu last ni try la. mane la tau kot2 bleh masuk...

walaaaa' muat!!!! hahahhahaha tapi agak ketat jugak la lagi.. hubby kata seee!! br 26 hari.. tunggu nxt month dah selesa pakai. x rugi beli.. kekeke ;p meaning dah ada hasil la kan ;p yey!!!


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

8 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

aha,ada prubahan!size 28 tu size i.hehehe.

nasazfrog... said...

teruskan usaha myra,, gerenti boleh punya,,kita pun tgh dok usaha ni ha,, hihihihi,, insyaallah berjaya... :)

deena awanis said...

wah3...x lama lagi ley melaram sakan la ey kak myra..
congrats!!=)

senioritasara said...

woweeeeee......yeayyyyy..hot momma

Agnes said...

teruskan usaha babe x lama lagi kurus leh tu.....pakai bengkung dengan cream halia tiap2 malam cepat lagi effect dia babe....

Mea Myra said...

steph- owh u pakai 28 jugak ke? hahaha bley la g shopping same2 nnt. ;p

nasazfrog- hehe yeh chaiyok!!

deena- yeh!! body dah kecik bleh la melaram .. skarang ni semua pon ketat. kekeke ;p

sara- hahaha mwah!

Agness- ow really dear? hehe thanks, banyak dah ilmu u perturunkan kat i ni.. nnt i amalkan oke! thanks babe!

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

nak nak jom jom!i tunggu u!

Reflisia said...

yunk...love it..berusaha lagi tau..i ni takder pun nampak paper lagi perubahan..asyik dok broke the diet schedule jer

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥