mY LoVe LiFe

Daisypath Anniversary tickers

Zara Delischa
Lilypie Fifth Birthday tickers

Baby Darrish Ralphael
Lilypie First Birthday tickers

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥

Tuesday, January 26, 2010

Appeton Vitamin C + Appeton Lysine for kids




Perasan tak badan zara dah makin susut... haih.. pening mommy asik nk berlari je makan tak nk susu pun x nak, Enfagrow honey A+ ada 3 tin besar x bukak2 lagi, daddy ingatkan cepat sgt abis susu so stanby banyak2.. sekai zara plak dah tanak susu.. rela tunggu mommy balik nk direct BF... adeh zara nape cam ni.. makan pon langsung x mau..

last week mommy belikan zara Appeton Vitamin C + Appeton Lysine untuk tambah selera makan. alhamdulillah after a week zara dah tunjuk perubahan.. dah ada minat nk makan...
love you sweetie!.. mwahh


Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

5 comments:

CtiE zAr said...

anak saya pun pena kurang selera mkn..g mane pun sumer tego dia kurus sgt..mmg risau gak la..skrg pas bg champ with lysine nmpak la perubahan..tiap ari ckp "mii,alya nak mam nasik"..syukur alhamdulillah..

Raja Radiah said...

salam myra...sampai satu ketika..ada masa anak2 nak meringankan badan dan memang akan kurang makan dan minum. sama cam anak akak dulu lah.....sampaikan akak pun cam myra, suh hubby belikan appeton lysine for kids tu...udah nya skang....kuat makan lak..hehe

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

aha a la babe...susut sgt zara skrg...do sumtin,y dun u give her pediasure..itu utk baby active yg sntiasa perlu cabo.n glukos

nur rabiatul adawiyyah said...

ok ye dier makan appeton tu myra?atul aritu nak cube gak tapi takot maisarah tak nak..just bg dier mkn scott je...kena cubelah ni..maisarah pon lari2 bile nak bg makan..susu pun kurang..kadang2 7oz minum 4 kali je sehari..

-LaDy rAzOr- said...

sama la cam andy...
agaknyer kanak-kanak bila dah makin beso, makin ghalit nak main jek...
tu yg mkn pon dah tamor dah...
i think its happen to all kiddos la...natural habit la...kan???