jom click!!

Monday, January 18, 2010

sleep 'nyiaw' sleep...


sleep.. nyaiw sleep...
hehehe ini la aktiviti zara sehari2.. kemana saja mesti berkepit ngan nyiaw aka her bestfriend ;p..
sekolah dah mula so kat rumah dah x de ciksu n makcu dayang.. yg ada cuma bibik bibik..
so zara kene la main sorang2 ;( cian baby...
now kemana saje mesti nk berkepit ngan nyiaw2.. kalau ade je sesiapa amik nyiaw2 mesti zara jerit sekuat hati. ;p..
bila nk tdokan nyiaw zara akan hug nyiaw n tepuk2 smbil ckp "shhh..shhh".. hehehe persis mommy gitew!..

bak kata oma, kalau dah girl tu.. itu la mainan nye.. hehehe love u baby! mwahh

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

12 comments:

Reflisia said...

sweet sangat...n terlalu comel yang tak dapat digambarkan la zara ni

LoVEaQshA said...

owh cutenyer zara~!!

nur rabiatul adawiyyah said...

cerdik dier...badan dier dah susut ke myra?macam my daughter lah badannye masuk setahun nampak dah susutnye...

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hahaha siap nyiau tu nnti,ryan amik! ;p

bobo comel said...

huhuhu...kak myra..ur baby xtakut meow..

but my baby takut meow like me..heheheh

noted;klu nmpk bio mesti nk syuh..syuh jauh2

deena awanis said...

cutenyer!!!
both zara n nyiaw!!hehehe

syazana said...

Sis, zara macam susut sket lah..ke mata sya yang salah tengok..erm...

Rizziela said...

sweetnya zara

MamaDamia a.k.a Haiza said...

kena cepat bagi adik kat zara ni,,,,so lepas ni takyah dodoikan nyiaw lagi...boleh nyanyi dodoikan adik plak...hehehe..cute

zh-ena said...

biasa la bdk perempuan mmg tak dipisahkan dgn teady bear kan

LiAnA said...

hehe kalau gegirl tu mesti ada sifat cute2 camni.. kalau boy agaknya dh berapa kali kena baling ler nyiaw tu haha

mamamiera said...

hahaa.. comel zara.. pandai syg nyiaw ye.. same cam miera zai juge.. tp myra tep0k miaw dia kuat sgt.. peh tu kena gigit ngan miaw..

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥