jom click!!

Thursday, January 7, 2010

Baby zara vs Baby Boo


ni dua2 anak mommy ;) sorang sibucuk mommy Baby Zara n sorang lagi anak angkat mommy, kembarnya Zara, namanya Baby Boo... samer tak muka dua cinonet ni?

p/s: kemana2 mommy pegi semua org akan tegur n kata muka baby you ni mcm baby boo la cite monter inc tu.. ;p.. hehehehe bukan mommy yg kata ye.. org lain yg kata ;)

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

18 comments:

Haris Zuhaina said...

BETOIx3lah... dak pun tgk ja katun betty boop tu.. mata dia mmg cam zara... ;)))

Reflisia said...

betul3...sampai uncle bugs pun dah panggil zara Baby boo..

Agnes said...

memang muka zara mcm kartoon tu ...he.he..comel sgt

deena awanis said...

memang sama kak myra..
comel!!
mata bulat!!
eeiiii..gerammm nyerrr!!!!
mmuaahh to baby zara...

~farahsyeefa~ said...

masa mula-mula dulu saya dah perasan muka zara cam katun kiut tu time ikat tocang dua,tp tak igt katun apa.... rupanya ramai yg cakap gitu gak ye....comel sgt :)

LoVEaQshA said...

haah truly 100%..

both baby zara&baby boo cute n admire them!!~

Rozy said...

alahaaiii..memang nampak sama...
tocang tu..

my little family said...

haa'ah la..sama... mmg cute. anyway,..epi belated to mommy nya... :-)

diya said...

aha la.. mmg same..
so cute..

Rizziela said...

yang penting....zara lagi cute...

mamamiera said...

huh! same sgtlah myra..
zara versi cartoon.. comey bet0l!!

-LaDy rAzOr- said...

To Reflisia : kita pernah cakap pasal zara mcm baby boo masa myra wat open house ari raya dulu tu,kan?!?!igt x????
hehehheeee.....

senioritasara said...

mmg pon..so very chomel!!!gewaaammmm

Yokoyopoyo said...

sejibik sejibon tauu.. hehehe comel la zara nih.. kekeke :p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

ekeke memang sama sangat terutama tang mata ngan tocang tu....hihihi cute bangat seh

E.L.I.Z.A said...

haah la..sejibik ☺

Mea Myra said...

hahahah maceh to all aunties ;)

Ross Tina Abdullah said...

a ah la...baru prasan...mmg cam muka Boo tu..cute33333

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥