jom click!!

Monday, January 11, 2010

Outing lagi



hehe aktiviti kami sejak 2 menjak ni, berjalan je.. ade je tempat2 yg nk pergi ;) maybe sbb zara dah pandai berlari2 so senang nk bawa berjalan.. weekend ni we olls (mommy, daddy,ayahngah n mama yana) ke pusat sains yg dekat hartamas tu.. terokai era2 sains then ke the cineplex, lunch d Tony Romas by ayah Ngah untuk adiah beday mommy la tu kununnye! hehe.. then kami jalan2 kat the curve plak.. tujuannye mencari cincin belah rotan untuk hari merisik mama yana. yey!! ayahnyah nk kawin dah.. ;p.. lepas pusing2 curve jalan2 plak kat wangsa maju punya mall baru tu, ape ntah nama dia. lupa ;p.. akhir skali lepak minum kat kunang kunang ;) zara dah tdo kepenatan seharian berjalan..
jom layan pica ;)

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

4 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

hot momma!love ur style,ur heels.c moms,boleh aje kejar zara dgn heels.yes,she is one hot momma.

Reflisia said...

myra, chummel giler k si zara. Myra pun Hot Momma la..cantik sangat

mamamiera said...

like ur heels too..
suke pic no.8 zara kiut dgn mate bolat!

Mea Myra said...

mommy ryan- hahahahha yeh! boley aje keja kalau nak kan? ;p no reason plsss.. i have to wear those heels la babe sbb ketingian i memerlukan.. hahaha ;p looks weird if im wearing flat shoe..

masz darling- thanks sayang!.. zara mcm biasa keluar mesti nk kene bawak extra cloth. sbb lepas makan mesti comot giler!

zai- haha yeh i pon suke pic no 8 tu.. tgh layan sour creme.. she loves it!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥