jom click!!

Tuesday, January 26, 2010

Thanks to GOD, alhamdulillah..

Thanks to GOD, alhamdulillah..
last week semua hadiah dah selamat smpai ke destinasinya..
tp as i mention, hadiah yg di pos x cukup 25 hadiah sbb ada yg x bg bg alamat..
myra dah update banyak kali minta alamat oke..
pada yg dah dpt tu especially no 1,2,3 & mystery gift. rasanya semuanya dah terima hadiah masing2kan.. so pasti hopefully x de lagi suara2 sumpang yg menaip n3 sok sek sok sek..
n for me, semua ni pengajaran.. bukan semua org boleh di buat kawan dlm dunia maya ni...
and after this my hubby kata NO MORE CONTEST.. x kira nk nk organize atau pon nk join mana2 contest!.. enuff said! x mau denga lagi pasal contest2 dunia maya ni!!

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

6 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

:D

Baiti said...

sabar jerk myra..huhuhuh

mama tisya said...

kita nye tk dpt lg tktau la kot yg saguhati tk dpt..cz myra pn mention utk no 1,2,3 & mystery gift je tp tkpela kalo mmg adiah tu ilang...just nk inform kt myra je la

Mea Myra said...

mama tisya- untuk saguhati mmg dah send untuk semua yg bg myra address..
and sesetengah mommy yg saguhati mcm mommy khayra, mommy andy, mommy lin, mama jue.. dah msg myra ckp dah smpai, tu semua adiah saguhati.. ni add mama tisya kan :

aimi shalfarina @mamatisya
no 2 jln SG 5/5
tmn sri gombak

dah send dah.

mama tisya said...

addrees myra tulis tu tk lengkap... ke myra tulis half je yg dlm komen ni..tkpe la myra..mayb tkde rezeki tisya

Mea Myra said...

alahai.. tu je la yg myra tulis..
x lengkap ke.. hmm.. jawabnya burn lah..

erynn bg myra add penuh la, myra gantikan barang lain. sian kat tisya.

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥