jom click!!

Friday, January 15, 2010

♥ Mea Zara Fairy Tales ♥


;) tuka suda nama blog ku..

Officially change from Gugu Gaga Mea Zara to Mea Zara Fairy Tales ..

well, apa definition bg fairy tales? Everyone knows that a fairy tale is a story intended for children, often involving some fanciful creature or extraordinary adventure.Contemporary fairy tales often have a moral or ethical undercurrent to the story, a "lesson" to be learned. ;) And... in this case, this all about my daily journal and its for everyone to read ;) and maybe ade 'some' lesson dalam sesetengah entries..& might include a moralistic stance or warning against dangers! hehe..

Moreover, a fairy tale often has dragons, elves, gnomes, trolls, giants, witches, or other imaginary animals or people. but in my fairy tales journal, there is fairy Queen mommy, Charming King daddy, Princess baby zara, my Royal parents, my crazy Royal siblings, my fairy friends and some of my daily jot and dot...

Happy reading!!

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

12 comments:

syazana said...

sis u've got to much pain this week..be tough ok...owh ye..maaf hr tu i ada print u'r entry pasal kalori makanan..dan sangat membantu me n my housemate..hehehe..bila nak makan kitaorng akan calculate kalori makanan dulu..hahaha..

Mea Myra said...

hehe thanks syazana sbb selalu mengikuti perkembangan kak Myra ;) laf u babe ♥..
yeh.. banyak sgt dugaan minggu ni..tapi x pe.. Allah tu ada dimana2.. Dia Maha mengatahuikan..

hehe oo sya pun on diet juga ke? brovo darling.. nanti kak myra update lagi on list kalori tu.. ada banyak lagi tp x sempat nk upload ;) at least kita tau banyak mana kalori yg kita makan seharian kan ;)

mamamiera said...

okey sgt bg name baru
mea zara fairy tales..
sbb zara p0n kiut mcm princess cerite dongeng.. n title baru ni sesuai sgt dgn isi ceritenya coz dlm blog ni p0n slalu update perkembangan zara..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

yeay!!me likey new look,new page,new enviroment!

wina said...

nice! :-)

p/s ; myra dear, this means i pun dh salah judge dia ke? I feel so guilty :-(

Mea Myra said...

Wina- thanks ;)

p/s: wina darling, i pun x tau nk ckp.. masing2 ade betul ada salah. well let gone be by gone.. tanak pikir dah hal yg lepas2.. ;) chill ok babe!

Mea Myra said...

zai- thanks

mommy ryan- haha yeh new environment, new looks, new name!! nk amik angin baru... ;p

LiAnA said...

pic mea yg tengah header tu memang sejibik mcm kartun yg u cakap tu.. lupa dah i namanya.. cuteeee sgt mata bulattt..
dulu masa peknen i nak sgt my baby mata bulat takmo sepet mcm i.. nasib baik bulat skit ikut my hubby kekeke

Mea Myra said...

Liana- huhu maceh.. babe, mea tu mommyne, zara baru le princess nya. huhu
ha ah mcm cartoon baby boo dlm montesr inc.. kekeke cian baby i mcm cartoon. seb baik cartoon tu cute ;p

bobo comel said...

i luv kak myra so much coz of be a patient queen.. ~~ hehehehe

Mea Myra said...

hahaha... laf bobo comel juga ♥♥
thanks sayang!

Intan said...

New "face"...nice!

Pandai lak myra wat banner. Den spi la tak reti lagi :(

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥