jom click!!

Thursday, January 21, 2010

plss update me!

semalam bloggers ada btau yg hadiah x smpai lagi.
tak kan la kot. dah 2 minggu dah!!..
so mlm malam gak bertekak ngan hubby mane peginya hadiah2 tu..
selasa br ni, myra ade poskan satu lagi hadiah sbb b4 ni add dia x de..
n semalam she told me dah smpai dah hadiahnya (azura mama tu Umar Mikael)
hubby called Rama n rama kata ok cam tu dia pegi rumah budak DHL tu ..

so hari ni pagi rama jumpe my hubby ckp sorry sgt2.
kawan dia tu kata hanya parcel ke terenganu je dia guna DHL,
yang lain dia poskan guna POS malaysia biasa tp guna stem mahal (myra pon tak tau kaedah tu cemana)
dia kata dia poskan hari jumaat, so khamis atau jumaat ni smpai.
n Rama kata kalau barang tu x smpai2 dia sendiri akan ganti balik cost barang2 tu..

Myra dah tanya Jue (sbb add dia je yg d terenganu).. tp kak jue x reply lagi..
to yg lain2, kalau smpai esok still x dpt2 lagi plss inform me ye.. tolong sesangat. bkn sebab u olls nk sgt hadiah tu tp sbb si Rama tu kene gantikan balik costnya dan myra kene crkan hadiah baru. Hak anak2 uolss semua ttp hak mereka. tak kira la cepat atau lambat.

thanks.



update on 22.ja.10

just now myra dpt pvt msg frm mommy khyra said hadiah dah smpai. so hopefully hadiah untuk the rest juga dah smpai ya!...

Bibidi-bobidi-boo ♥
...............by Fairy Queen Mommy Zara

12 comments:

deena awanis said...

banyak pulak dugaan kak myra nak antar pressie tu kali ni ek..
hurm..kalau sudi meh la join my giveaway..nanti ley bawak cute little zara pegi swimming ke Lost World of Tambun..=)

mamamiera said...

tu lah.. setahu myra kan, Rama tu send under DHL.tp Rama send by PoS Laju plak.
tp kan myra, sampai jam ni parcel x smpai lg. esok lah kot. kalau sampai,zai inform myra. x sampai p0n zai inform myra key.. thanx 4 update diz thing..

juliana said...

myra dear...setakat hari ni blom terima lagi...kl hilang takpe k..x payah ganti la...jue anggap takde rezeki...no worries k...sian myra dh beberapa hari tension psl hadiah..

Mea Myra said...

Deena- thanks dear. hehe serik da ngan contest2 ni neway thaks for inviting

Zai- ok zai. thanks

Jue- x smpai lagi???? eee x paham la kalau isnin guna DHL, selasa mesti la dah smpai... Jue, brg tu tuk amanina.. walau cemane pon myra ttp akan bg dia. she deserve it.

zh-ena said...

harap tiada halangan untuk hadiah tu smp pada pemenang

kesian pd myra..mcm2 halangan

cha yok cha yok

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

harap diarg tu faham lah,jgn main serang blog fb je.

mamamiera said...

jam ni, zai blom received lg..
mayB monday kot

Mrs Fingers said...

mommy zara...mine belom sampai

my little family said...

salam myra..slalu bc blog u ni.. suke..:-)

just nk share info sbb kesian pasal kes adiah yg myra nk htr tu xsettle2 lagi... MA biasa berurusan ngn POS LAJU. klu nk pos apa2 & cepat serta selamat.. try guna POS LAJU. biasanya esok atau lusa pasti sampai.. MA selalu pos brg2 customer MA gn POS LAJu..& buka akaun ngn pos laju pun..just call nanti depa pick up je.. :-) klu pos biasa mmg xjamin sket la..
ok dear.. :-)

juliana said...

salam myra, hadiah dh sampai semalam...dia pakai pos biasa je sbb tu lambat kot...btw thank u so much..

my.mastura said...

pos laju??

abis la...ramai dh org komplen psl pos laju ni..even saya pon dh kena..haaiishh...

u can check my blog..my complaint about pos laju

strawberi said...

alahai cian u..me dh byk kali kena psl pos2 brg nih,...ehehe..my experience guna pos ekpress..brg ilang n takleh detect..kalo guna pos laju..slamat sket..bleh detect..ade tracking number

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥