jom click!!

Tuesday, January 12, 2010

January 2010 Calender


january 2010... calender
pada sesiapa yg nk rujuk calender bleh tgk kat sni eh ;)

Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

6 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

wahloa so cute la d calender.ryan nak ;p

MamaDamia a.k.a Haiza said...

comei calendar tu....teringin gak nak buat kalendar yang dipenuhi dengan muka2 Damia ...tapi tatau nak buat camno n nak tempah kat mano...hehehe

Agnes said...

u guna Microsoft publisher ke babe?
I dulu pernah buat guna MP ni....

comel sgt...makin semangat mummy buat kerja tengok gambar Zara dalam kalendar

Mea Myra said...

mommy ryan- nnt aunty buatkan oke. ;)

mamaDamia- hehehe mine pon bukan nye calender betul kalau nk buat yg betul2 kene buat banyak pastu nk bg sape? kekekke buat sendiri je satu2.

agness- i guna adobe la babe. hehe buat sniri je x de special software pon. number tu pon i key in satu2. ;p

strawberi said...

buat sendiri eh..bleh tempah print ke kalo i kasi design siap2..mahal tak?ngehehehe

Leen Die said...

wahh...lawa calendar you..cute tul zara..geram sungguuh tgk muka dia..mcmana you buat..leh tolong ajar :P

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥