jom click!!

Monday, December 21, 2009

Vacation lagi...



hye ollss..

kali ni update ttg percutian kami lagi.. hehe smpai dah ade yg berbunyi. haih korang ni asik g bercuti je..
;) sementara Allah nk bagi rezeki ni, baik habiskan dgn percutian kan
kebetulan hubby pun kaki jalan so ape lagi, pantang je dengar en hubby tanya : nak pegi tak?... hehehe mestila nak.. ;) tinkiew en hubby... rezeki zara ni namanya..
kalini percutian kami ke ipoh, perak. kami menghabiskan masa di Lost World of Tambun water park. zara sgt enjoy kat water park tu, biasanya zara layan syok sorang2 kat swimming pool my parents tapi hari tu dia extra excited bila tgk ramai org main air cam dia. hehehe.. lepas tu tgk tiger show, org ramai tgk diam kusyuk tgk org tgh nk feed tiger pastu tetibe zara berbunyi " cat.. meoww".. hahaha semua org pusing then pandang zara n gelak. kakaka ape la anak mommy ni.. tiger la baby, bykan cat!.. hehehe pastu smbung main air lagi.. tak lama pas tu, mommy terpaksa sorok kan zara dibawah 'hut' sbb zara dah naik kelabu!. kakakaka.. golap la anak mommy!!..

jom layan pica!

















Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

7 comments:

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

omg!so much fun!!owh bila zara dah msk setahun ni terserlah sungguh wajah dia mirip daddy dia kan?

Reflisia said...

sukanyer tgk zara dalam air tue..sangat excited

Intan said...

Sukanya dia bercanda di situ...cute je zara pakai yg ikat kepala tu. Mcm dah besar je lagak dia :D

Bestkan cuti2 nie...I likeee!

Echa said...

waa.. syoknyer tengok main air ni... zara nampak happy sangat... lebar senyum dia.. :)

Haris Zuhaina said...

Syioq nya dia... suka tgk dia di hias.... anaok akak langsung tak mo pakai apa2 perhiasan kepala pun :(
akak paling suka tgk zara ngan ayah dia turun dari gelungsur tuh.... soka ssgt dia ya....

Raja Radiah said...

wah bestnya..akak yang duk kat Perak ni pun tak penah sampai sini lagi...hehe

MamaDamia a.k.a Haiza said...

psssst dear...cun giler gambo zara dengan daddy turun dari gelongsor tu...boleh join contest ceria si ayah bersama anak...klik link kat bawah tu ye kalau nak join...tarikh tutup 30 dec ni...between me pun pegi lost world ari isnin aritu...tak sempat upload gambo lagi ni :)

http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/12/contest-ceria-si-ayah-bersama-anak.html

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥