jom click!!

Tuesday, December 29, 2009

weekend at Sunway Lagoon












Last weekend we all spend quality time dekat sunway lagoon.
tujuan nye kesana daddy2 sibuk nk surfing + celebrate birthday sofea.
smpai kat sana daddy2 x puas hati sbb surfbord dah abis kene booked they all providekan 10 je.. so terpaksa la main bodyboard je. kekekke cian daddy2 sekalian.. pastu tros bincang2 x bleh jd ni main kat sini pun dpt 45 min tak pon 30 min je. pastu waves dtg selang beberapa minit.. hahaha tros je plan nk pegi bali semua.. InsyaAllah by MAY 2010 kami ke Bali lagi.. dan kali ni we all choose nk stay kat KUTA, bebetol depan beach biar daddy2 semua surfing smpai lebam. mommys n babies bleh shopping sakan. hehehe..

jom layan picas!

Party Princess Dress to Sofea... frm Zara

...............by Mommy Zara

2 comments:

Haris Zuhaina said...

Harharhar, zara dah pakai swim suit yg cover, gitu... heheheh mst kes berbelang2 nih.... ny way, bg zara mamam vitamin c chewable tu... bkn apa tkt selsema, syg.... or scott emulsion oren tu...

~ SueHarriz ~ said...

huaaaa..nk itot..cm best je g sunway!!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥