jom click!!

Thursday, December 17, 2009

Zara's Collection

Zara's first & Latest shoe.. and its both in PINK.. huhu

Her shoes collection.

Zara sgt suka shoes... masa tdo je zara x pakai shoe.. kalau dlm rumah, kita sorok cemana pon dia ttp akan cr shoe n ask mommy pakaikan her shoe.. smbil pointkan kat shoe n said " chu.. chu... nak!" then hulurkan kaki dia.. hehehe

oma kata ni nak jd anak mat saleh mane ni nk pakai shoe dlm rumah? .. hahaha maybe zara dah terbiasa mommy pakaikan socks/stockin all de time walaupun da besar.. sejak zara dah pandai berjalan ni br mommy dah stop pakaikan zara stokin, sbb takut licin.. tp maybe zara yg rasa x selesa kaki dia bogel camtu. hehe so penyudahnya mommy belikan zara shoe dlm rumah, so bila masuk rumah zara pakai shoe lain, nk berjalan kat luar lain.. oma pesan, kat rumah org jgn bg zara bawak shoe masuk.. nanti marah org!.. haih anak mommy ni.. mcm2 perangai.. nanti kalau zara dah besar, kita pakai stockin balik k, time tu zara dah tau stablekan diri, dah x jatuh dah pakai stockin masa jalan..

well, kat atas tu antara collection shoes zara, selebihnya ade kat rumah oma x sempat nk amik. later mommy update lg keh.. n kalau uolls perasan ade diantara shoes zara yg dah tinggal sebelah, tu sama ada zara campak ntah mana2 ataupun ada satu yg pinkie + black tu zara sempat pakai sekali je. sbb tercicir kat mid. daddy pusing2 dah x jumpe dah. hehehe rasa nk nangis je mommy masatu beli mahal2.. sempat pakai sekali je. ;p..




Laf~Lurve~Love
...............by Mommy Zara

9 comments:

unlisted_one said...

wah,..byknya kasut Zara! Cantik2 pulak tu..Mommy Zara beli kat mana selalunya ya?

This is .... said...

comelnya kasut.. :)

churalliya said...

wah.. kecik2 dah ada koleksi.. tak mustahil bila besar nnti kena buat shoes wordrobe siap dgn label.. so cute baby girl punya shoes..

Intan said...

woooo byk tuuu!

senioritasara said...

waaaaaaaaaaaa cantik2 sume.bestnyeee ada baby girl!!!nak jugak!!!!!rafiq xnak pakai shoes....dia tendang2 bagi terbukak.camaner ni?

fieza said...

Banyak sangat and cute2...

nasazfrog... said...

15 pasang ke semuanya... wahh banyak nyee,,, :) lawa2 lak tuh

rieda96 said...

cantik2yer kasut zara.. betuah jadi anak mommy, mommy suka belikan kasut... hehehee...

wina said...

wah..dh cam anak dara lak zarra ni ye ade shoes collection cam tu? hehe!

Little Fairy Princess Outdoor Photoshoot

Bibidi-bobidi-boo ♥